UTAlumni NetwerkAgendaKom naar de Alumni Talks op 5 oktober!

Kom naar de Alumni Talks op 5 oktober!

Het sfeervolle Amphitheater in de Vrijhof is vrijdag 5 oktober vanaf 15.00 uur wederom de locatie voor de tweede editie van ons jaarlijkse event voor álle UT-alumni: ‘Alumni Talks’. Of je nu een rechtgeaarde techneut of maatschappijwetenschapper bent, wij presenteren onder de noemer ‘See the future!’ vier inspirerende ‘Talks’ die jou aan het denken zetten. Food for thought! Ben jij er ook bij?

Sprekers

Naast Cees Links- uitvinder WiFi - en Anke Bijleveld - minister van Defensie -,  zullen ook Joost van Kerkhof - COO Phix - en Bas Lansdorp - CEO Mars One -  ons hun visie op de toekomst geven. Zodat jij na afloop kunt zeggen: “I have seen the future!”. 

Extra: campusrondleiding of rondleiding historisch UT materiaal (beide optioneel)

Naast de campusrondleiding kun je er dit jaar voor kiezen een kijkje te nemen op de zolder van Carre, waar een grote verzameling van historisch UT (studie)materiaal is aangelegd. Erg leuk om de apparatuur van toen weer terug te zien! 

Aanmelden 

Dit evenement wil je niet missen, dus meld je hier snel aan! Meer informatie is te vinden op de website van de Alumni Talks

Programma

Datum:                        vrijdag 5 oktober 2018
Tijd:                             15.00 uur
Locatie:                       foyer Vrijhof, campus UT

15.00 -  15.15             Ontvangst met koffie en thee  
15.15 -  17.00             Alumni Talks ‘See the Future!’ 
17.00 – 17.40             Campusrondleiding  of rondleiding historisch materiaal (optioneel)
17.00  -  einde            Borrel 

De voertaal is Nederlands.