UTAlumni NetwerkAgendaNIKOS 15 jarig jubileum

NIKOS 15 jarig jubileum Venture Class

VENTURECLASS

Hoe Serial Innovators steeds opnieuw baanbrekende innovaties tot stand brengen
Spreker: Abbie Griffin, University of Utah’s David Eccles School of Business

Donderdag 27 oktober, 2016

19.15 – 22.00 (Ontvangst met koffie vanaf 19.15 – Borrel na)

LOCATIE: GRAND CAFÉ, THE GALLERY

Serial Innovators zijn mensen die ideeën hebben om grote problemen voor mensen en organisaties op te lossen. Ze ontwikkelen die ideeën tot baanbrekende nieuwe producten en diensten, (inclusief nieuwe technologieën waar nodig). En ze loodsen die producten en diensten door het commercialisatieproces naar de markt. Serial Innovators zijn belangrijk voor bedrijven, omdat ze producten ontwikkelen die miljoenen dollars aan inkomsten kunnen genereren. Zo hebben Serial Innovators dagelijks invloed op miljoenen levens. Van de werknemers die deze producten maken tot de klanten die ervan profiteren. Vaak veranderen Serial Innovators de levens van miljoenen mensen ten goede.

In deze presentatie bespreekt Abbie Griifin welk type mensen de meeste kans maakt om Serial Innovator te worden en hoe ze dit doen. Ze geeft advies over hoe managers in grote, volwassen bedrijven Serial Innovators kunnen vinden, ontwikkelen en hen zo effectief mogelijk kunnen laten zijn.

Inschrijving voor dit evenement is verplicht.
Save the date en schrijf je nu in, het kost niets. 27 oktober: hier aanmelden

Programma:

19.15 - welkom en koffie
19.45 - introducties
20.00 - lezing en discussie
21.00 - borrel
22.00 - afsluiting

Over VentureClasses

VentureClasses zijn openbare lezingen, georganiseerd door NIKOS en VentureLab International. Ze zijn toegankelijk voor iedereen en kosteloos. Het thema van de lezing is altijd verwant aan het bedrijfsleven en de wetenschap. De sprekers die hun ervaringen delen met het publiek, hebben hun sporen verdiend als ondernemer en/of ondernemende wetenschapper. Zie ook het overzicht van de sprekers van de afgelopen zes jaar. De voertaal van VentureClasses is Engels.