Ontdek welke bachelor bij je past

Zit jij in 4, 5 of 6 vwo? Dan denk je waarschijnlijk al na over een vervolgopleiding. Hoe kom je tot de studiekeuze die écht bij jouw talenten past? Onze mind-blowing Open Dagen helpen je zeker bij deze belangrijke keuze! Onze eerstvolgende Open Dagen zijn op vrijdag 16 en zaterdag 17 november 2018. 

Ben je benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat op een doordeweekse collegedag? Kom dan op vrijdag, dan is de campus gewoon in bedrijf.

Wat kan je verwachten?

Tijdens onze Open Dagen krijg je een goede indruk van de twintig bachelors, de schitterende campus en de universiteit. Je kan meedoen aan de volgende activiteiten:

Infofestival

Vraag maar raak! Alle bachelor opleidingen van de UT hebben hier een eigen stand, je kan meedoen aan spannende proefjes en experimenten en er vertrekken doorlopend Campus- en studentenhuisrondleidingen. Ook kan je je laten informeren over: 

  • het unieke en uitdagende Twents onderwijsmodel waarbij je cross-disciplinair en in teamverband leert werken.
  • wonen in Enschede
  • onze unieke campus en de vele mogelijkheden op gebied van sport en cultuur
  • studiefinanciering, studievoorschot, zorgverzekering etc.
  • Weet je nog niet welke bacheloropleiding bij je past? Doe de studiekeuzecheck!
Opleidingssessies

Als je je aanmeldt voor de Open Dag geef je één of twee sessies van opleidingen aan die je interesseren. Zo’n sessie bestaat uit twee delen:

  1. Algemene presentatie van de opleiding
  2. Vervolg waarin je de opleiding gaat verkennen

Elk deel duurt een uur. Heb je na het eerste uur het gevoel dat deze opleiding minder bij je past, dan kan je het tweede uur laten vervallen. Maak dan een rondje over het Infofestival of doe mee aan de rondleiding over de campus.

Campusrondleidingen / Studentenhuisrondleiding

De hele dag kan je deelnemen aan een rondleiding over de schitterende campus. De enige 'American-style' campus van Nederland. En ben je benieuwd hoe het is om hier op de campus te wonen? Doe dan mee aan onze speciale huizentour en neem een kijkje achter de voordeuren van de verschillende studentenhuizen op onze campus. 

Nieuwsgierig? Bekijk alvast onze interactieve plattegrond. 

Studiekeuzetest

Doe de studiekeuzetest om te ontdekken welke bachelor het beste bij je past.

kies uit 20 bacheloropleidingen

Universiteit Twente heeft een internationaal karakter en leidt studenten op als Global Citizens van de toekomst. Op de UT vind je studenten en docenten van 80 nationaliteiten. De Universiteit Twente belandt steevast in de toplijsten van instellingen met de meeste buitenlandse studenten. Zestien van onze twintig bacheloropleidingen zijn in het Engels. 

Bekijk de bacheloropleidingen

Programma

09:00 - 17:00

Campusrondleidingen van 1,5 uur (doorlopend; vertrek vanaf het Infofestival; geen registratie nodig)

09:00 - 17:00

Infofestival (optioneel, geen registratie nodig)

10:00 - 10:45

Presentatie University of Twente (Engels)

11:00 - 13:45

Eerste reeks voorlichtingsrondes per opleiding (vooraf aanmelden noodzakelijk)

11:30 - 13:30

Lunch (aangeboden door de UT, tijdens opleidingsronde of Infofestival).

14:00 - 16:00

Tweede reeks voorlichtingsrondes per opleiding (vooraf aanmelden noodzakelijk)

Aanmelden

Aanmelden kan nog niet. Je kunt alvast laten weten dat je interesse hebt in de Bachelor Open Dagen, zodat we je een seintje kunnen geven zodra je je kunt aanmelden.

Alvast vragen?

Neem contact op met ons Study Information Centre. Onze enthousiaste studenten geven graag antwoord op jouw vragen via chat, WhatsApp, mail of telefoon.