Bachelor Open Dagen 2017

Zit jij in 4, 5 of 6 vwo? Dan denk je waarschijnlijk al na over een vervolgopleiding. Maar hoe kom je tot de studiekeuze die écht past bij wat jij kunt en wilt? Dat vraagt om de Bachelor Open Dagen van de University of Twente in Enschede. Je kunt daarvoor twee keer per jaar bij ons terecht, en we maken er elke keer weer een ‘mind-blowing’ belevenis van. Je zult het zien!

Bachelor Open Dagen, 17 & 18 november 2017

Onze eerstvolgende Open Dagen zijn op vrijdag 17 en 18 november 2017. Je kunt je nog niet aanmelden, maar we kunnen je wel een seintje geven als het zover is. Laat dan hieronder weten dat je erbij wilt zijn. Je kunt ook alvast wat meer lezen over de dag zelf.

Laat weten dat je erbij bent

Een brede kijk

Tijdens onze Open Dagen doen wij ons best om jou een brede kijk te geven op onze opleidingen, de campus en de universiteit. Natuurlijk mag je ook iemand meenemen. En ben je benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat op een doordeweekse collegedag? Kom dan op de vrijdag, dan is de campus gewoon in bedrijf.

Wat staat je te wachten?

Wij bieden je een ware belevenis, met onder meer:

  • Een Bachelor Infofestival met alles wat je van ons wilt weten − en meer!
  • Een uitgebreide oriëntatie op studeren en studiemogelijkheden
  • Specifieke voorlichtingsrondes van alle opleidingen
  • De hele dag rondleidingen over onze unieke campus

WAT IS ER ZOAL TE DOEN OP DE BACHELOR OPEN DAG?

DE VOORLICHTINGSRONDES

Bij aanmelding voor een Open Dag kun je je aanmelden voor één of twee voorlichtingsrondes van opleidingen die je interesseren. Zo’n voorlichtingsronde bestaat uit twee delen van elk circa een uur:

  • Een algemene presentatie van de opleiding
  • Een vervolg waarin je de opleiding nader gaat verkennen

Heb je na het eerste uur het gevoel dat deze opleiding toch niet is wat je had verwacht of gehoopt, dan hoef je het tweede uur van de ronde niet bij te wonen. Je kunt dan in plaats daarvan bijvoorbeeld een rondje maken over het Bachelor Infofestival, of meedoen aan een rondleiding of huizentour over de campus.

WAT BIEDT HET BACHELOR INFOFESTIVAL?

Weet je nog niet precies wat je wilt gaan studeren? Dan kun je op het Bachelor Infofestival terecht voor een studiekeuzecheck die je meer richting kan geven. Je kunt er ook speeddaten met studenten van opleidingen die je interesseren, en actief deelnemen aan spannende proefjes en experimenten. Verder hebben al onze bacheloropleidingen een eigen stand en kom je in een lekker sfeertje alles te weten over bijvoorbeeld:

  • De University of Twente
  • Studeren en studentenhuisvesting in Enschede
  • Onze unieke campus en de vele mogelijkheden op het gebied van sport en cultuur
  • Studiefinanciering, studievoorschot, zorgverzekering etc.

Welke bacheloropleidingen biedt de University of Twente?

De University of Twente biedt Nederlandstalige en Engelstalige bacheloropleidingen. Bij ons vind je studenten en docenten van allerlei nationaliteiten en krijgt het Engels steeds meer de overhand in het onderwijs. Ons bacheloraanbod bestaat al voor ruim tweederde uit Engelstalige opleidingen. Tijdens de Open Dagen worden de voorlichtingsrondes per opleiding aangeboden in de taal van de opleiding.

Bekijk de bacheloropleidingen

Toptalent? Check University College Twente (ATLAS)

Speciaal voor topstudenten: University College Twente (ATLAS). Een unieke bacheloropleiding Liberal Arts & Sciences waarin technologie en sociale wetenschappen worden gecombineerd.

Programma

09:00 - 17:00

Campusrondleidingen van 1,5 uur (doorlopend; vertrek vanaf het Infofestival; geen registratie nodig)

09:00 - 17:00

Infofestival (optioneel, geen registratie nodig)

09:45 - 10:30

Presentatie University of Twente

11:00 - 13:45

Eerste reeks voorlichtingsrondes per opleiding (vooraf aanmelden noodzakelijk)

11:30 - 13:30

Lunch (aangeboden door de UT)

14:00 - 16:00

Tweede reeks voorlichtingsrondes per opleiding (vooraf aanmelden noodzakelijk)

16:15 - 17:00

Presentatie University of Twente

Adres- en routegegevens

Bekijk de locatie van de campus en de route ernaartoeBenieuwd hoe de campus eruit ziet? Bekijk onze interactieve plattegrond

Vragen?

Nog vragen? Neem contact op met ons Study Information Centre. Daar zitten studenten klaar die je graag alles vertellen wat je wilt weten, via chat, WhatsApp, mail of telefoon.