Ontdek welke bachelor bij je past

Zit jij in 4, 5 of 6 vwo? Dan denk je waarschijnlijk al na over een vervolgopleiding. Hoe kom je tot de studiekeuze die écht bij jouw talenten past? Onze mind-blowing Open Dagen helpen je zeker bij deze belangrijke keuze! Onze eerstvolgende Open Dagen zijn op vrijdag 17 en 18 november 2017. Meld je hieronder alvast aan en ontvang een seintje wanneer je je kan registreren.

Ben je benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat op een doordeweekse collegedag? Kom dan op vrijdag, dan is de campus gewoon in bedrijf.

Wat kan je verwachten?

Tijdens onze Open Dagen krijg je een goede indruk van de twintig bachelors, de schitterende campus en de universiteit. Je kan meedoen aan de volgende activiteiten:

Infofestival

Vraag maar raak! Alle bachelor opleidingen van de UT hebben hier een eigen stand en je kan speeddaten met studenten van opleidingen die je interesseren. En je kan meedoen aan spannende proefjes en experimenten. Ook kan je je laten informeren over: 

  • het unieke en uitdagende Twents onderwijsmodel waarbij cross-disciplinair en in teamverband leer werken.
  • wonen in Enschede
  • onze unieke campus en de vele mogelijkheden op gebied van sport en cultuur
  • studiefinanciering, studievoorschot, zorgverzekering etc.
Opleidingssessies

Als je je aanmeldt voor de Open Dag geef je één of twee sessies van opleidingen aan die je interesseren. Zo’n sessie bestaat uit twee delen:

  1. Algemene presentatie van de opleiding
  2. Vervolg waarin je de opleiding gaat verkennen

Elk deel duurt een uur. Heb je na het eerste uur het gevoel dat deze opleiding minder bij je past, dan kan je het tweede uur laten vervallen. Maak dan een rondje maken over het Bachelor Infofestival of doe mee aan de rondleiding over de campus.

Rondleidingen

De hele dag kan je deelnemen aan een tour over de schitterende campus. De enige 'American-style' campus van Nederland. Nieuwsgierig? Bekijk alvast onze interactieve plattegrond. 

Studiekeuzetest

Doe de studiekeuzetest om te ontdekken welke bachelor het beste bij je past.

kies uit 20 bacheloropleidingen

Universiteit Twente heeft een internationaal karakter en leidt studenten op als Global Citizens van de toekomst. Op de UT vind je studenten en docenten van 150 nationaliteiten. De Universiteit Twente belandt steevast in de toplijsten van instellingen met de meeste buitenlandse studenten. Er zijn vier bacheloropleidingen in het Nederlands en zestien in het Engels. 

Bekijk de bacheloropleidingen

Programma

09:00 - 17:00

Campusrondleidingen van 1,5 uur (doorlopend; vertrek vanaf het Infofestival; geen registratie nodig)

09:00 - 17:00

Infofestival (optioneel, geen registratie nodig)

10:00 - 10:45

Presentatie University of Twente

11:00 - 13:45

Eerste reeks voorlichtingsrondes per opleiding (vooraf aanmelden noodzakelijk)

11:30 - 13:30

Lunch (aangeboden door de UT)

14:00 - 16:00

Tweede reeks voorlichtingsrondes per opleiding (vooraf aanmelden noodzakelijk)

16:15 - 17:00

Presentatie University of Twente

Alvast vragen?

Neem contact op met ons Study Information Centre. Onze enthousiaste studenten geven graag antwoord op jouw vragen via chat, WhatsApp, mail of telefoon.