Opleidingsronde vol? Dit kun je doen

Voor de Open Dagen hebben we een maximale capaciteit vastgesteld om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Het kan daardoor voorkomen dat een opleidingsronde van je keuze vol zit op een dag. Als dat het geval is kun je een paar dingen doen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Een andere dag

Probeer het op een andere dag indien je de Bachelor Open Dag bezoekt. Het kan zijn dat daar de opleidingsrondes nog niet vol zitten voor de opleiding van jouw keuze.

Meld je aan voor een andere dag

Bezoek het infofestival

Je hoeft niet per se een opleidingsronde te bezoeken om je voor te laten lichten over de opleiding van jouw keuze.  Op het infofestival staan medewerkers en studenten klaar om al je vragen te beantwoorden. Kies bij je aanmelding voor 'Ik kies later' in plaats van een opleiding.

Bezoek het infofestival

Neem contact op met een opleiding

Gaat het je niet lukken om de Open Dagen te bezoeken? Praat dan eens met iemand van een opleiding van jouw keuze. Hiervoor kun je contact opnemen met het Study Information Centre.

Open dagen in november

Heb je geen haast? Je kunt dan ook de open dagen in november bezoeken. Laat hieronder alvast weten dat je interesse hebt!

Doe een meeloopdag

Tijdens een meeloopdag loop je op een door jou gekozen dag mee met een student van de opleiding. Zo ervaar je hoe het is om te studeren. Bovendien kun je aan de student al je vragen stellen.

Meld je aan voor een meeloopdag