CuriousU Summerschool: 12 - 21 augustus, 2018

Wat is CuriousU?

CuriousU combineert een summerschool met een festival en biedt daardoor een unieke ervaring: academische cursussen, muziek, sport, theater, inspirerende sprekers. We hebben het allemaal. De laatste editie van CuriousU was een groot succes met meer dan 300 deelnemers uit 50 landen wereldwijd.

 CuriousU vindt plaats op 12 - 21 augustus, 2018.

Meer informatie in het Engels
Ga door naar de Engelse pagina.
Meer informatie

Wat kost het?

We bieden een compleet pakket aan met daarin de course, het festivalprogramma, voedsel en een accommodatie! Lees meer over de verschillende accommodaties, onze courses en de kosten voor deelname. Deze informatie is in het Engels.

Een festival?

Ja, inderdaad! CuriousU biedt een unieke festivalstijl summerschool ervaring. Naast onze courses zijn er ook inspirerende sprekers, entertainment en een sociaal programma. Dit alles vindt plaats op de levendige University of Twente campus. Raak geïnspireerd door de cursussen van afgelopen jaar:

Voertaal is Engels

De courses en speeches zijn allemaal in het Engels. Dit maakt het een geweldige kans om je Engelse taalvaardigheden verder te verfijnen!

Informatie & Registratie

CuriousU summer school (12-21 Augustus, 2018)
Registratie is mogelijk vanaf december 2017
Registreer nu

Courses(2016 editie)

We bieden de beste courses aan in onze leukste onderzoeksgebieden. Zie hieronder de lijst met alle courses:

Je kunt verschillende courses ook met elkaar mixen.

Toelatingseisen

We zouden het geweldig vinden als je naar onze summerschool komt. CuriousU is bedoeld voor tweede- of derdejaars bachelorstudenten en masterstudenten aan het start van hun programma, maar iedereen die leergierig is en een brede interesse heeft, is van harte welkom.

University of Twente

De University of Twente is de ideale plek om te leren, leerervaringen te delen en nieuwe vrienden te maken. Wees onderdeel van een onvergetelijke zomer op onze campus!