Onderwijs

CuriousU: Summerschool festival in Europa 14 - 23 augustus, 2016

Wat is CuriousU?

CuriousU combineert een summerschool met een festival en biedt daardoor een unieke ervaring: academische cursussen, muziek, sport, theater, inspirerende sprekers. We hebben het allemaal. De eerste editie van CuriousU in 2015 was een groot succes met meer dan 160 deelnemers uit 28 landen wereldwijd.

Editie 2016 wil je echt niet missen! Deze editie vindt plaats op 14 - 23 augustus, 2016.

Meer informatie in het Engels
CuriousU is een Engelstalige summer school. De gedetailleerde informatie is in het Engels beschikbaar. Ga door naar de Engelse pagina om meer te weten te komen over CuriousU 2016!
Je kunt je ook direct aanmelden.
Meer informatie

Een festival?

Ja, inderdaad! CuriousU biedt een unieke festivalstijl summerschool ervaring. Naast onze courses zijn er ook inspirerende sprekers, entertainment en een sociaal programma. Dit alles vindt plaats op de levendige University of Twente campus. Raak geïnspireerd door de cursussen van afgelopen jaar (CuriousU 2015):

Voertaal is Engels

De courses en speeches zijn allemaal in het Engels. Dit maakt het een geweldige kans om je Engelse taalvaardigheden verder te verfijnen!

Mag ik ook komen?

We zouden het geweldig vinden als je naar onze summerschool komt. CuriousU is bedoeld voor tweede- of derdejaars bachelorstudenten en masterstudenten aan het start van hun programma, maar iedereen die leergierig is en een brede interesse heeft, is van harte welkom.

University of Twente

De University of Twente is de ideale plek om te leren, leerervaringen te delen en nieuwe vrienden te maken. Wees onderdeel van een onvergetelijke zomer op onze campus!