Volg een exclusieve Taster Day!

Een uniek voorproefje van je favoriete studie!

Volg een exclusieve Taster Day!

Probeer je favoriete studie uit voordat je een studiekeuze maakt.

Ben je serieus enthousiast over een van onze masters of bachelors? Een aantal opleidingen biedt je de kans om een Taster Day te volgen: een uniek voorproefje van de studie die je interesseert.

In een drie uur durende sessie volg je een verdiepingsprogramma dat is voorbereid door je toekomstige docenten en onze studenten, exclusief georganiseerd voor jou en andere studiezoekers. Een Taster Day vindt meestal plaats op de campus in Enschede, soms online.

Aanmelden Taster Day

Meld je hieronder aan om zeker te zijn van je plek! Na jouw inschrijving ontvang je Engelstalige mails omdat de voertaal tijdens Taster Days Engels is (Nederlandstalige opleidingen uitgezonderd). Voorafgaand aan de Taster Day, om 12:45 uur, kun je ook een rondleiding over de campus volgen. Geef in het aanmeldformulier aan of je hier gebruik van wilt maken.

Kies een opleiding
Geen resultaten
Geen resultaten

Educatie en Communicatie in de Bètawetenschappen

4 apr 2023

Ben je al werkzaam in het onderwijs en wil je nog graag je eerstegraads lesbevoegdheid halen of lesgeven in een ander vak? Of heb je werkervaring in een ander veld en wil je graag overstappen naar het onderwijs? Dan is een zij-instroom traject aan de Universiteit Twente wellicht iets voor jou!

Als zij-instromer behaal je binnen (maximaal) twee jaar je lesbevoegdheid en geef je tegelijkertijd al (betaald) parttime les in het voortgezet onderwijs.

Voor meer informatie bezoek onze website: https://www.utwente.nl/onderwijs/master/opleidingen/educatie-communicatie-betawetenschappen/Zij-instroomtraject/

Aanmelden
OnlineMaster

Psychology

12 mei 2023

Tijdens deze Tasterday op onze campus ontdek je hoe het is om Psychology te studeren aan de Universiteit Twente. Je werkt aan een mini-project en komt meer te weten over de opleiding, de studievereniging en het studentenleven.

Aanmelden
On-campusBachelor

Technical Computer Science

12 mei 2023

Aanmelden
On-campusBachelor

University College Twente (ATLAS)

12 mei 2023

Op deze dag ontdek je hoe het is om Bachelor’s in Technology and Liberal Arts and Sciences (ATLAS), te studeren aan de Universiteit College Twente. Je leert meer over de opleiding, werkt ook in een project met onze docenten! Ook kun je kiezen voor een rondleiding over onze Campus om 12:45h!

Aanmelden
On-campusBachelor

Wat kun je verwachten?

Het programma van een Taster Day verschilt per opleiding. Over het algemeen ziet het er als volgt uit:

  • Voor wie is een Taster Day interessant?

    Voor studiezoekers met serieuze interesse voor een specifieke master of bachelor. Na het volgen van een Taster Day heb je een goed beeld van de studie en kun je je vol vertrouwen inschrijven.

    Woon je in niet in Nederland en is het lastig om een Taster Day op onze campus bij te wonen, dan is een videobelafspraak met een van onze studenten ook een goede optie om meer te weten te komen over de studie waar je enthousiast over bent. Meld je aan voor een online meet-up!

  • Wanneer vindt een Taster Day plaats?

    Taster Days worden op verschillende momenten in het jaar georganiseerd. Kijk in het overzicht op welke data de studie die jou interesseert een Taster Day organiseert.

Campus tour

Workshop

Verdiepend programma

Staat jouw favoriete opleiding er niet tussen?

Het volgen van een Meeloopdag is ook een goede optie om een studie en onze universiteit te verkennen. Meld je aan en krijg een persoonlijke introductie van de student die de opleiding van jouw interesse volgt! Meer informatie en aanmelden.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies