Studieinformatiesysteem OSIRIS

Onderwijscatalogus OSIRIS

Elektronische leeromgeving Canvas

Studielink

 • Studielink: schrijf je in voor een opleiding aan de UT, doe een herinschrijving voor een opleiding aan de UT of beheer je inschrijfgegevens.
 • Meer informatie

Rooster (My Timetable)

Via MyTimetable kan je je persoonlijke rooster samenstellen. Je kan dan dit rooster naar je eigen agenda exporteren op jouw smartphone of tablet. Roosterwijzigingen worden binnen een kwartier gesynchroniseerd en kunnen rechtstreeks op je mobiel binnenkomen. MyTimetable bevat vakken/modules, maar ook het tentamen/toetsings rooster

Mobility online

Alle stages (binnen- en buitenland), afstudeeropdrachten (binnen- en buitenland) en vakken in het buitenland moeten in Mobility Online geregistreerd worden:

 • Registratie stage

  Registreer je eenmalig voor je stage in Mobility Online. Gebruik daarna de Login-button onderaan de pagina om je registratie te bewerken.

 • Registratie vakken in het buitenland

  Registreer je eenmalig voor vakken in het buitenland in Mobility Online. Gebruik daarna de Login-button onderaan de pagina om je registratie te bewerken.

 • Registratie afstuderen

  Er zijn twee typen registraties van je afstuderen: een standaard en een extended registratie.
  LET OP!!! Informeer bij je eigen opleiding welke voor jou van toepassing is!
  Ga je naar het buitenland en denk je in aanmerking te komen voor een beurs, kies dan Extended. Standaard registraties komen niet bij de beursaanvraag.

  Standaard registratie: registreer hier  

  Extended registratie: registreer hier  

  Registreer je afstuderen eenmalig! Gebruik daarna de Login-knop hieronder om je registratie te volgen en/of te bewerken.

 • Registratie overige activiteiten

  Registreer je eenmalig voor het vastleggen van je activiteit in het buitenland, zoals bezoek aan een conferentie, Study tour, Summer school. Gebruik daarna telkens de Login-button onderaan deze pagina om eventuele wijzigingen aan te brengen.

Na registratie van je activiteit kun je verder gaan met de procedure, gegevens wijzigen, en/of een eventuele beursaanvraag volgen door in te loggen in Mobility Online:

Login Mobility Online
Login

Mobility Online - Handleidingen

Mobility Online documentatie en handleidingen: klik hier.

Website handleidingen onderwijssystemen

Een overzicht van alle onderwijssystemen en handleidingen is beschikbaar via www.utwente.nl/onderwijssystemen.