Opleidingswebsites

Hieronder kun je een overzicht van alle bachelor- en masteropleidingen vinden en de bijbehorende websites. De hier genoemde websites zijn de onderwijswebsites voor huidige studenten en medewerkers. De URL is in het algemeen, www.utwente.nl/[afkorting], tenzij bachelor en master dezelfde afkorting hebben.

Overige opleidingen

GEOINFORMATIEWETENSCHAPPEN

De Faculteit voor Geoinformatiewetenschappen en Aardobservatie biedt naast masteropleidingen een een grote variatie opleidingen en cursussen aan.

GEÏNTEGREERDE MASTER EN PHD

Naast de reguliere masteropleidingen biedt Twente Graduate School (TGS) een aantal geïntegreerde master/PhD-programma’s aan.

PROFESSIONAL DOCTORATE IN ENGINEERING (PDENG)

Een PDEng (Professional Docotrate in Engineering) programma is een tweejarig post-Master's designer programma aan de Universiteit Twente. De PDEng-opleiding biedt een gecombineerd onderwijs- en ontwerptraject aan. De Universiteiten van Delft, Eindhoven, Wageningen en Twente verzorgen de ontwerpersopleidingen onder de vlag van het gezamenlijke Stan Ackermans Instituut, 4TU School for Technological Design. Voor alle PDEng-opleidingen van de UT zie www.utwente.nl/tgs.

OPLEIDINGEN VOOR PROFESSIONALS

De daarnaast aangeboden masteropleidingen en cursussen voor professionals hebben vaak geen specifieke website voor huidige studenten.

Minor

Voor meer informatie zie www.utwente.nl/minor.

Excellentieprogramma's

Voor meer informatie zie www.utwente.nl/en/honours.