UT Entrepreneurial Challenge 2023 Inschrijvingen geopend!

De afgelopen editie is er weer een om tevreden op terug te kijken. UT Challenge 2022 begon met 91 projecten geregistreerde projecten door bijna 300 studenten en onderzoekers vanuit tientallen faculteiten. Met een Grand Finale aan de eindstreep met een uitzinnig publiek van bijna 500 personen. De inschrijving voor de zevende editie van de UT Entrepreneurial Challenge is nu geopend. Heb jij een idee, (onderzoeks)project, prototype of start-up? Pitch het nu via het platform!

Want hoe klein het op dit moment ook lijkt of hoe ver je al ontwikkeld, de UT Entrepreneurial Challenge 2023 gaat op 7 maart van start en is er om je te helpen de volgende stap te bereiken. Universiteit Twente, Student Union, Novel-T, ETM en Designlab willen studenten en onderzoekers uitdagen om met hun idee of project mee te doen aan de UT Entrepreneurial Challenge. 

Door je idee te pitchen op www.utchallenge.nl sluit je je aan bij het innovatieve ecosysteem van vele medestudenten, een divers netwerk van (inter)nationale partners met brede expertise en succesvolle ondernemers. Via netwerken, (interactieve) workshops/talks en leuke events verspreid over 4 maanden helpen we je de volgende stap te bereiken. Zowel persoonlijk als met je project. De evenementen bestaan uit een Kick Off Event, een Speed Date Event en de Grand Finale. Naast de evenementen is de tijd die je investeert tijdens de tijdlijn aan jou. Een meer gedetailleerde tijdlijn is hier te vinden. 

Naast het ontwikkelen van persoonlijke en professionele vaardigheden, kun je een aantal fantastische prijzen winnen met een totaal van 25.000 euro om je project een kickstart te geven. Of je nu net begint in de ideation categorie, of al een prototype of businessplan hebt ontwikkeld.Elke fase kan deelnemen aan en profiteren van dit traject. Lees hier meer over de deelnamevoorwaarden.

Connect. Grow. Step on Stage. Showcase your idea. Schrijf je hier in voor deze waardevolle en leuke ervaring en laat ons je op weg helpen naar succes! Bezoek www.utchallenge.nl voor meer informatie.