Focus groepen well-being met gratis lunch

De UT wil jou zo goed mogelijk informeren over alles wat te maken heeft met jouw welzijn, jouw gezondheid en de hulp die je bij en van ons kunt krijgen als je die nodig hebt. Maar wij weten ook dat er – vooral als het gaat om onze informatievoorziening over deze onderwerpen – nog wat te verbeteren valt.

Daarom nodigen wij je – vanuit het Student Wellbeing Implementation Programme (SWIP) -  uit om jouw ideeën, zorgen en wensen met ons te delen tijdens een speciale focusgroepssessie waaraan je live (op de campus) en online mee kunt doen. Als je op de campus bent, dan krijg je er gratis een lekkere lunch bij. 

Tijdens deze lunchsessie bespreken we met elkaar een aantal realistische voorbeeldsituaties waarin studenten worstelen met hun welzijn en/of (mentale) gezondheid. Jouw input helpt ons om met elkaar te ontdekken waar precies de knelpunten zitten en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat studenten snel en goed geholpen blijven worden. Doe jij ook mee? 

Donderdag 6 oktober 2022 van 12.30 tot 13.30 uur 
Deze sessie is bedoeld voor internationale en Nederlandse studenten 

Kun je er niet bij zijn op de campus? Geef dan even op het registratieformulier aan dat je online deelneemt. Via ons registratieformulier kun je je opgeven voor een van de sessies. 

We kijken ernaar uit je bij een van de sessies te zien. 

Hartelijke groet, 
Namens de Student Wellbeing Implementation Programme (SWIP), 

Anouchka Hertoghe 
Linda Pasqual – van der Landen 
Niels Schepers