De 13e editie van de jaarlijkse Study Abroad Fair en Partner dagen staat weer voor de deur. De Let's GO! wordt ook dit jaar volledig online verzorgd en vindt plaats van 15 tot en met 18 november 2021. Meer informatie vind je hier!

Partner instellingen

We kijken er naar uit om onze internationale partner relaties te ontmoeten en begroeten tijdens de Let’s GO Partner days. Onze relaties hebben de kans om tijdens deze dagen deel te nemen aan verschillende netwerk sessies, workshops en presentaties op onderwerpen zoals inclusie en diversiteit en duurzaamheid, geheel verzorgd door UT experts. Daarnaast biedt de virtual fair onze partners de gelegenheid zichzelf te presenteren aan de UT student gemeenschap teneinde hen een inkijkje te geven in hoe een exchange periode bij hun instelling eruit ziet! De presentaties en workshops zijn open voor deelname voor de gehele UT gemeenschap. Wil je deelnemen? Kijk op onze website!

UT Students

Alle UT studenten zijn welkom op de virtual Let’s GO! Study Abroad fair! De fair daagt je uit om je potentiële buitenland ervaring als onderdeel van je Bachelor's of Master's te ontdekken. We laten zien welke opties beschikbaar zijn, geven je informatie over de instellingen, financiering's mogelijkheden en hoe je je registratie kan starten. Daarnaast kun je luisteren en vragen stellen tijdens presentaties van studenten die reeds een buitenland ervaring op zak hebben.  Ben jij een student met buitenland ervaring en wil je die delen met je collega studenten die zich aan het oriënteren zijn op een periode in het buitenland, dan horen we graag van je via de registratie mogelijkheid op onze website.

Meer weten over de Let's GO! Study Abroad fair, mail ons op letsgo@utwente.nl of bezoek onze website!