Incompany programma's

Vanuit de diverse kennisgebieden binnen de Universiteit Twente zijn er mogelijkheden om een incompany programma samen te stellen voor jouw organisatie. Een incompany opleiding kan ingezet worden ten behoeve van specifieke groepen medewerkers en/of managers binnen jouw organisatie om in een (actuele) kennisbehoefte te voorzien, maar kan ook dienen als moderatie of inspiratie tijdens verandertrajecten of in het geval van fusies en overnames als een middel om gemeenschappelijkheid te creëren.

Tevens kan het in de vorm van Management Development, Young Talent of leiderschapsprogramma’s worden aangeboden. Een incompany programma kan, indien het aan een aantal voorwaarden voldoet, onderdeel uitmaken van een geaccrediteerde Masteropleiding.

Onze werkwijze bij incompany trajecten

 1. In een aantal gesprekken of met een korte workshop komen we tot de kern van de leervraag binnen de organisatie voor een of meerdere groepen medewerkers
 2. Op basis daarvan ontwikkelen we één of meerdere scenario’s voor een curriculum om de leerdoelen te realiseren. De beschikbare middelen en tijd van de deelnemers wordt hierbij als voorwaarde meegenomen.
 3. In overleg met de organisatie wordt de opleiding samengesteld, de planning gemaakt en het docentencorps bepaald.
 4. Een kernteam van jouw organisatie en UT zal de voortgang van de opleiding bewaken en zorg dragen voor evaluaties, bijsturing etc.

Enkele voorbeelden

Incompany of intercompany programma Risicomanagement

Op zoek naar een op maat gemaakt programma over risicomanagement voor jouw organisatie? De Masterclass Risiscomanagementcyclus kan ook als in-company of inter-company (met meerdere samenwerkende organisaties tegelijk) gegeven worden. Dit maatwerk programma van de Universiteit Twente biedt jouw organisatie: 

 • een programma dat volledig op jouw organisatie is toegespitst
 • een wetenschappelijk onderbouwde én praktijkgerichte basis
 • aandacht voor de maatschappelijke ontwikkelingen die impact hebben op 
  jouw organisatie
 • naast kennisontwikkeling ook aandacht voor specifieke vaardigheden 
  voor effectief omgaan met risico's én kansen
 • aandacht voor het implementeren en de continuïteit van eigentijds 
  risicomanagement

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies