Zie Opleidingen

Praktisch risicomanagement

Opleidingsoverzicht

Diploma
Course Praktisch Risicomanagement
Graad: none
CROHO-code
Faculteit
Behavioural Management and Social sciences
Duur
5 maanden
Voltijd/deeltijd
Deeltijd
Taal
100% Nederlandstalig
Instroommoment
Tijden nog niet bekend
Numerus fixus
Niet bij deze opleiding

course praktisch Risicomanagement

Als verzekeringsspecialist succesvol transformeren tot risicoadviseur staat centraal in deze opleiding. Anders kijken naar risico’s. Iedere ondernemer weet: geen kansen zonder risico’s. Natuurlijk is het spannender om je vooral te richten op de kansen. Maar slim ondernemerschap op de lange termijn is juist ook voorbereid zijn op de eventuele risico’s. Dat loont. Want wie nu de tijd neemt om te onderzoeken wat er mis kan gaan, heeft straks een voorsprong: lagere kosten, efficiënter werken, meer inzicht. Dat is wat een Ruimtemaker in een organisatie kan bewerkstelligen. Wij maken de weg vrij voor kansrijk en verantwoord ondernemen.

Een prachtige ambitie en veel kansen in de markt. Om als Ruimtemakers succesvol te zijn in communicatief risicomanagement is de Course Praktisch Risicomanagement ontwikkeld. Een opleidingsprogramma waar nieuwe kennis en vaardigheden een belangrijke onderdeel vormen om je voor te bereiden als Risicomanager. Praktische risicomanagers zijn de risicomanagers die de ondernemersrisico’s in kaart brengen en vertalen naar kansen. Een vernieuwende werkwijze waarbij de dialoog centraal staat. Duurzaam succes realiseren. De Course Praktisch Risicomanagement start in september.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over de Course Praktisch Risicomanagement'? Bekijk de leerdoelen en het deelnemersprofiel van deze opleiding. Het programma, de locatie en kosten vindt u bij de praktische informatie. Of bent u benieuwd naar de docenten van de opleiding? Deze pagina's vindt u tevens links in de menubalk.