Leerdoel

Deze Master Course Risicoleiderschap geeft u inzicht in het waarom, wat en hoe van risicoleiderschap. Na afloop beschikt u over hoogwaardige en actuele kennis en inzichten voor uw eigen risicoleiderschapsontwikkeling, en voor die van medewerkers of collega’s. Hiermee ben u in staat om kosten-efficiënter en effectiever om te gaan met relevante onzekerheden, risico’s en kansen, factoren van belang die uw organisatiedoelen danig kunnen beïnvloeden.  

Risicoleiderschap vraagt aandacht voor de realiteit van onzekerheid. Confronterend met een helder licht aan het einde van de tunnel voor iedereen die veranderingen van de maatschappij als kans zien. Maar bovenal een oproep om het goede te doen met risico’s. Met aandacht voor eigen doelen, organisatiedoelen, maar ook maatschappelijke doelen. Deze master course geeft voldoende stof tot zinvolle zelfreflectieVincent van Dortmont, Senior Risk Officer, ALFAM Consumer Credit
Tweedaagse Master Course Risicoleiderschap start 15 april 2019
Direct inschrijven

BROCHURE AANVRAGEN?

Wilt u een brochure over de Master Course Risicoleiderschap ontvangen? Zodat u alle informatie thuis of op uw werk kunt nalezen, of de informatie kunt gebruiken om het gesprek aan te gaan met uw leidinggevende of HR collega. Vul onderstaand aanvraagformulier in en ontvang de brochure digitaal.