Data en kosten

Startdata & Locatie: Utrecht en Enschede

Utrecht is de hoofdlocatie van deze opleiding naast de tweedaagse kennismaking op de campus van Universiteit Twente. De Masterclass Innovatieve Bedrijfsvoering, onderdeel van de Master Public Management, start met een tweedaags seminar van donderdagochtend 9.30 uur tot vrijdagmiddag 16.00 uur op het campusterrein van de Universiteit Twente. Daarna volgen acht vrijdagen (van 9.30 tot 16.30 uur) in Regardz La Vie in Utrecht. Beide locaties zijn gemakkelijk bereikbaar met OV en auto.

OpleidingStart- / einddatumAanmelddeadline
Masterclass Toekomstbestendige Innovatieve Bedrijfsvoering12 januari 2023 - 17 maart 20231 januari 2023

De opleiding kan ook incompany worden aangeboden. In dat geval kan de course op door u gewenste onderdelen worden uitgebreid of ingekort. Opleidingsdata kunnen in overleg worden vastgesteld en de studielocatie is binnen uw eigen organisatie of op een zelf te bepalen locatie.

Kosten

De kosten voor de Masterclass Toekomstbestendige Innovatieve Bedrijfsvoering omvatten:

*Hard-copy boek(en) zijn niet inbegrepen. Kosten hiervoor komen voor eigen rekening.

De totale investering voor de masterclass  Toekomstbestendige Innovatieve Bedrijfsvoering bedraagt € 4.750 opleidingskosten plus € 750 arrangementskosten. Deze masterclass is vrijgesteld van BTW.   

Indien u de opleiding privé of zakelijk financiert; er bestaan  mogelijkheden voor belastingvoordeel tot 50% van de opleidingskosten. Voor meer informatie adviseren we u contact op te nemen met de belastingdienst, uw belastingadviseur of uw accountant. 

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies