Schrijf u nu in voor een opleiding of neem een optie!

Masterclass Sturing, Regie en Toezicht bij Verzelfstandigingen

De masterclass Sturing, Regie en Toezicht bij Verzelfstandigingen gaat bij voldoende aanmeldingen van start op 15 en 16 december 2016.

Locaties: Utrecht en Enschede

Utrecht is hoofdlocatie van deze masterclass naast de tweedaagse kennismaking op de campus van Universiteit Twente. De masterclass Sturing, Regie en Toezicht bij Verzelfstandigingen, onderdeel van de Master Public Management, start met een tweedaags seminar (van donderdagochtend 9.30 uur tot vrijdagmiddag 16.00 uur) op de campus van Universiteit Twente. Daarna volgen acht vrijdagen (van 9.30 tot 16.30 uur) in Utrecht bij Regardz La Vie. Beide locaties zijn gemakkelijk bereikbaar met OV en auto.

KOSTEN 

De kosten voor de masterclass Sturing, Regie en Toezicht bij Verzelfstandigingen omvatten:

  • opleidingskosten, waarin begrepen alle colleges, alle literatuur, toegang tot de digitale leeromgeving van de Universiteit Twente en
  • arrangementskosten, waarin begrepen alle verblijfs- en overnachtingskosten.

De totale investering voor de masterclass Sturing, Regie en Toezicht bij Verzelfstandigingen bedraagt € 5.500 opleidingskosten plus € 850 arrangementskosten.

Indien u de opleiding privé of zakelijk financiert; er zijn mogelijkheden voor belastingvoordeel tot 50% van de opleidingskosten. Voor meer informatie adviseren we u contact op te nemen met de belastingdienst, uw belastingadviseur of uw accountant. 

Chat offline (contact)