Startdata & locatie: Utrecht en Enschede

Utrecht is de hoofdlocatie van deze opleiding. De Masterclass Strategievorming & Organisatieontwikkeling, onderdeel van de Master Public Management, start met een tweedaags seminar (van donderdagochtend 9.30 uur tot vrijdagmiddag 16.00 uur) op de campus van de Universiteit Twente. Daarna volgen acht vrijdagen (van 9.30 tot 16.30 uur) in Utrecht bij Regardz La Vie. Beide locaties zijn gemakkelijk bereikbaar met OV en auto.

OpleidingStart- / einddatumAanmelddeadline
Masterclass Strategievorming & Organisatieontwikkeling15 september 2022 - 18 november 20221 september 2022

De opleiding kan ook incompany worden aangeboden. In dat geval kan de course op door u gewenste onderdelen worden uitgebreid of ingekort. Opleidingsdata kunnen in overleg worden vastgesteld en de studielocatie is binnen uw eigen organisatie of op een zelf te bepalen locatie.

UW LEIDINGGEVENDE OVERTUIGEN VAN DEZE INVESTERING?
Bekijk programma

Kosten Masterclass strategievorming & organisatieontwikkeling

De kosten voor de Masterclass Strategievorming & Organisatieontwikkeling omvatten:

  • opleidingskosten, waarin begrepen alle colleges, alle literatuur, toegang tot de digitale leeromgeving van de Universiteit Twente
  • arrangementskosten, waarin begrepen alle verblijfs- en overnachtingskosten.

De totale investering voor de Masterclass Strategievorming & Organisatieontwikkeling bedraagt € 4.750 opleidingskosten plus € 750 arrangementskosten. Deze masterclass is vrijgesteld van BTW. 

Studieadviseur Marjolein helpt u graag.
Bek nu

Indien u de opleiding privé of zakelijk financiert; er zijn mogelijkheden voor belastingvoordeel tot 50% van de opleidingskosten. Voor meer informatie adviseren we u contact op te nemen met de belastingdienst, uw belastingadviseur of uw accountant.