Deeltijd Masterclass RisicoManagement in de Publieke sector

Startdata 

Op 21 december 2017 start de Masterclass Risicomanagement in de publieke sector.

De opleiding kan ook incompany worden aangeboden. In dat geval kan de course op door u gewenste onderdelen worden uitgebreid of ingekort. Opleidingsdata kunnen in overleg worden vastgesteld en de studielocatie is binnen uw eigen organisatie of op een zelf te bepalen locatie.

Locaties

De start van de masterclass is een tweedaags seminar (inclusief overnachting) op de campus van de Universiteit Twente in Enschede van donderdagochtend 09.30 uur tot vrijdagmiddag 16.00 uur. De overige collegedagen vinden plaats in Regardz la Vie in Utrecht. 

kosten masterclass Risicomanagement in de publieke sector

De kosten voor de masterclass Risicomanagement in de publieke sector omvatten:

  • opleidingskosten, waarin begrepen alle colleges, alle literatuur, toegang tot de digitale leeromgeving van de Universiteit Twente
  • arrangementskosten, waarin begrepen alle verblijfs- en overnachtingskosten.

De totale investering voor de masterclass Risicomanagement in de publieke sector bedraagt € 5.500 opleidingskosten plus €850 arrangementskosten.

Indien u de opleiding privé of zakelijk financiert; er zijn mogelijkheden voor belastingvoordeel tot 50% van de opleidingskosten. Voor meer informatie adviseren we u contact op te nemen met de belastingdienst, uw belastingadviseur of uw accountant. 

Chat offline (contact)