Programma

masterclass risico en veiligheid in ict & cyberspace

De masterclass biedt inzicht in de risico-aspecten en veiligheid van ICT- en internet toepassingen. Wetenschappelijke kennis, discussie en praktijk staan daarbij centraal en deze open benadering staat garant voor een goede vertaalslag naar uw organisatie en projecten.

Maarten van Steen, wetenschappelijk directeur CTIT bij de Universiteit Twente
“Technologie stelt ons voor grote ethische kwesties, maar met dezelfde technologie kun je vaak ook bepaalde belemmeringen weghalen”
Maarten van Steen, wetenschappelijk directeur CTIT bij de Universiteit Twente

De thema’s die aan bod komen:

Ontvang digitale brochure
We hebben de brochure opgestuurd. Check je inbox!

[naam], klik op download om de brochure te downloaden.
Beste [naam], wilt u ook deze brochure downloaden?

Brochure verstuurd

We hebben je een e-mail gestuurd met een link naar de brochure. Check je inbox!

De aangedragen ideeën, modellen en literatuur bij deze masterclass bieden een veel pragmatischer en dynamischer alternatief. Het uitwerken van een concreet crime script is leuk en houdt je als vanzelf bij de les. En nog belangrijker: leiden tot een beter inzicht in mogelijke preventie. Ik neem deze aanpak dan ook graag mee in het vervolg van mijn carrière en ben ervan overtuigd dat dit tot waardevolle resultaten zal leiden. - Deelnemer Masterclass Risico en Veiligheid in ICT & Cyberspace

Certificaat

Wanneer de masterclass met succes is afgerond, ontvangt u een certificaat van de Universiteit Twente. De masterclass maakt deel uit van de deeltijd masteropleiding Risicomanagement.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies