Masterclass Publiek Opdrachtgeverschap

Het doel van de Masterclass Publiek Opdrachtgeverschap is om u en uw organisatie voldoende bagage mee te geven om op adequate wijze het opdrachtgeverschap van uw organisatie vorm te geven, toegevoegde waarde voor uw (lijn)organisatie te bieden en de juiste belangen te behartigen.   

Gemeenten zijn in een andere wereld terechtgekomen. Een wereld die oneindig veel complexer is dan ze gewend zijn.Prof. dr. Jan Telgen

Vergroot uw kennis en inzichten

Na afloop van de masterclass zijn uw kennis en inzichten met betrekking tot het opdrachtgeverschap van publieke organisaties vergroot en up-to-date en bent u in staat om de verschillende aandachtspunten en keuzemogelijkheden te overzien. Daarnaast kunt u oplossingen in theorie en praktijk analyseren en beoordelen. Ten aanzien van het opdrachtgeverschap van publieke organisaties heeft u een praktijkgerichte en professionele houding ontwikkeld.

Studieadviseur Marjolein helpt u graag.
Bel nu

Opgeleid naar academische titel MPM

De Masterclass Publiek Opdrachtgeverschap is onderdeel van de Master Public Management. De opleiding is EAPAA-geaccrediteerd en leidt u op naar de academische titel Master of Public Management (MPM).