Masterclass Publiek Opdrachtgeverschap Startdata

De Masterclass Publiek Opdrachtgeverschap start bij voldoende aanmeldingen op 26 en 27 maart 2020.

De opleiding bieden we tevens incompany aan. In dat geval kan de course op maat worden samengesteld. Opleidingsdata kunnen in overleg worden vastgesteld en de studielocatie is binnen uw eigen organisatie of op een zelf te bepalen locatie.

locaties: UTRECHT en enschede

Utrecht is de hoofdlocatie van deze opleiding. De Masterclass Opdrachtgeverschap & Regievoering, onderdeel van de Master Public Management, start met een tweedaags seminar (van donderdagochtend 9.30 uur tot vrijdagmiddag 16.00 uur) op de campus van de Universiteit Twente. Daarna volgen acht vrijdagen (van 9.30 tot 16.30 uur) in Utrecht bij Regardz La Vie. Beide locaties zijn gemakkelijk bereikbaar met OV en auto.

Datum

Locatie

26 & 27 maart 2020

Campus Universiteit Twente (U-Park Hotel)

3, 17 & 24 april 2020

Regardz La Vie, Utrecht

8, 15& 29 mei 2020

Regardz La Vie, Utrecht

5 & 12 juni 2020

Regardz La Vie, Utrecht

kosten masterclass Publiek opdrachtgeverschap

De kosten voor de Masterclass Publiek Opdrachtgeverschap omvatten:

  • opleidingskosten, waarin begrepen alle colleges, alle literatuur, toegang tot de digitale leeromgeving van de Universiteit Twente
  • arrangementskosten, inclusief alle verblijfs- en overnachtingskosten.

De totale investering voor de Masterclass Publiek Opdrachtgeverschap bedraagt €5.500 opleidingskosten plus €850 arrangementskosten.

Deze masterclass is vrijgesteld van BTW.   

Studieadviseur Marjolein helpt u graag.
Bel nu

Indien u de opleiding privé of zakelijk financiert; er bestaan mogelijkheden voor belastingvoordeel tot 50% van de opleidingskosten. Voor meer informatie adviseren we u contact op te nemen met de belastingdienst, uw belastingadviseur of uw accountant.

Deze masterclass start 26 maart
Direct inschrijven