Data, locatie en kosten

MASTERCLASS OPEN INNOVATIEMANAGEMENT IN DE MAAKINDUSTRIE

De eerste masterclass zal eind september van start gaan. 

De bijeenkomsten vinden plaats in creatieve ruimten in de regio Twente, het DesignLab van de Universiteit Twente, de Technology Base (voormalig luchthaventerrein Twente) en de brainstormruimte van OICAM.

Investering

De Masterclass vraagt een investering van € 6.000,00 voor onderwijsdoeleinden.

Dit bedrag is exclusief catering, diners, literatuur.  Dit programma is vrijgesteld van BTW. De kosten voor literatuur bedragen € 250,--. Voor catering, lunches en diners wordt een bedrag van € 90,-- per bijeenkomst; totaal  € 630,-- in rekening gebracht. De totale investering bedraagt €  6.970,--. 

Professional Coaching (facultatief)

Deelnemers aan de masterclass wordt de mogelijkheid geboden zich te laten ondersteunen bij zijn/haar professionele en persoonlijke ontwikkeling. Hiertoe stelt de Universiteit Twente professionele begeleiding ter beschikking. Deze professionals hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van bedrijfskunde, innovatie, management en leiderschap. De kosten van aanvullende coaching is niet in de prijs inbegrepen.

E-learning (facultatief)

Deelnemers worden na afloop van de masterclass in de gelegenheid gesteld om door middel van e-learning de reeds verworven kennis en inzichten te verrijken en op te frissen.