Schrijf u nu in voor een opleiding of neem een optie!

masterclass Management Woningcorporaties

De masterclass Management Woningcorporaties start op 21 en 22 september 2017. 

De opleiding bieden we tevens incompany aan. In dat geval kan de course op maat worden samengesteld.  Opleidingsdata kunnen in overleg worden vastgesteld en de studielocatie is binnen uw eigen organisatie of op een zelf te bepalen locatie.

Locaties: Utrecht en Enschede

Utrecht is de hoofdlocatie van deze opleiding. De masterclass Management Woningcorporaties, onderdeel van de Master Public Management, start met een tweedaags seminar (van donderdagochtend 9.30 uur tot vrijdagmiddag 16.00 uur) op de campus van de Universiteit Twente. Daarna volgen acht vrijdagen (van 9.30 tot 16.30 uur) in Regardz La Vie in Utrecht. Beide locaties zijn gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en/of auto.

Datum

Locatie

21, 22 & 29 september 2017

Campus Universiteit Twente (Drienerburght)

6 & 13 oktober 2017

Regardz La Vie, Utrecht

3, 10, 17 & 24 november 2017

Regardz La Vie, Utrecht

1 december 2017

Regardz La Vie, Utrecht

Kosten van de opleiding

De kosten voor de masterclass Management Woningcorporaties omvatten:

  • opleidingskosten, waarin begrepen alle colleges, alle literatuur, toegang tot de digitale leeromgeving van de Universiteit Twente
  • arrangementskosten, inclusief alle verblijfs- en overnachtingskosten.

De totale investering voor de masterclass Management Woningcorporaties bedraagt €5.500 opleidingskosten plus €850 arrangementskosten.

Indien u de opleiding privé of zakelijk financiert; er bestaan mogelijkheden voor belastingvoordeel tot 50% van de opleidingskosten. Voor meer informatie adviseren we u contact op te nemen met de belastingdienst, uw belastingadviseur of uw accountant.

Chat offline (contact)