Zie Opleidingen

Masterclass Innovation & Entrepreneurship

INNOVATIE EN ONDERNEMERSCHAP ZIJN ESSENTIEEL IN HET CREËREN VAN DUURZAME WAARDE VOOR JOUW BEDRIJF.

Niets is in essentie gemaakt voor de eeuwigheid. Succesvolle bedrijfsvoering is een continu verhaal van 'becoming'. Om in te kunnen spelen op veranderingen, zij het maatschappelijk, economisch of technologisch, is flexibiliteit en openheid van groot belang. Maar hoe zorg je dat innovatie een structureel onderdeel wordt binnen jouw organisatie? De Engelstalige masterclass Innovation & Entrepreneurship, een samenwerking tussen de Universiteit Twente en de Flanders Business School, helpt jou met diepgaande theorieën en inzichten je eigen 'innovation journey' vorm te geven.

Entrepreneurial MBA

De masterclass Innovatie en Ondernemerschap is onderdeel van de Entrepreneurial MBA, een samenwerking tussen de Universiteit Twente en de Flanders Business School. Deze masterclass geeft je, samen met drie andere masterclasses en een summer course, toegang tot de volledige MBA van de Flanders Business School. 

In drie seminars bespreek en reflecteer je fundamentele innovatie- en ondernemerschapstheorieën en leer je ze toe te passen in je dagelijkse praktijk. De seminars duren elk twee dagen (overnachting is inbegrepen) en vinden plaats op verschillende locaties, van Enschede tot Eindhoven tot Antwerpen. Bij elk seminar worden enerverende (internationale) gastsprekers uit de praktijk uitgenodigd en je bezoekt inspirerende, hightech ecosystemen zoals o.a. UT's eigen DesignLabKennispark Twente in Enschede, Novel-T en het High Tech Systems Park in Hengelo. 

Voor wie?

De masterclass Innovation & Entrepreneurship is voor managers en professionals uit iedere sector die hun innovatieve blik en ondernemende competenties willen verrijken. Je wordt als deelnemer toegelaten als je:

  • een HBO- of academische opleiding hebt afgerond;
  • over minimaal vijf jaar werkervaring beschikt.

Opleidingsoverzicht

Diploma
Masterclass Innovation & Entrepreneurship
Graad: certificate
CROHO-code
Duur
3 maanden
Voltijd/deeltijd
Deeltijd
Taal
100% Engelstalig
Instroommoment
14 april 2022 - 14 juli 2022
Numerus fixus
Er is een numerus fixus van 20 plaatsen

Meer weten?