masterclass Innovatieve Bedrijfsvoering

Startdata 

De Masterclass Innovatieve Bedrijfsvoering start bij voldoende aanmeldingen op 9 en 10 januari 2020.

De opleiding kan ook incompany worden aangeboden. In dat geval kan de course op door u gewenste onderdelen worden uitgebreid of ingekort. Opleidingsdata kunnen in overleg worden vastgesteld en de studielocatie is binnen uw eigen organisatie of op een zelf te bepalen locatie.

LOCATIES: UTRECHT en enschede

Utrecht is de hoofdlocatie van deze opleiding naast de tweedaagse kennismaking op de campus van Universiteit Twente. De Masterclass Innovatieve Bedrijfsvoering, onderdeel van de Master Public Management, start met een tweedaags seminar van donderdagochtend 9.30 uur tot vrijdagmiddag 16.00 uur op het campusterrein van de Universiteit Twente. Daarna volgen acht vrijdagen (van 9.30 tot 16.30 uur) in Regardz La Vie in Utrecht. Beide locaties zijn gemakkelijk bereikbaar met OV en auto.

Datum

Locatie

9 & 10 januari 2020

Campus Universiteit Twente (Drienerburght)

17, 24 & 31 januari 2020

Regardz La Vie, Utrecht

7 & 14 februari 2020

Regardz La Vie, Utrecht

6, 13 & 20 maart 2020

Regardz La Vie, Utrecht

kosten masterclass Innovatieve bedrijfsvoering

De kosten voor de Masterclass Innovatieve Bedrijfsvoering omvatten:

  • opleidingskosten, waarin begrepen alle colleges, alle literatuur, toegang tot de digitale leeromgeving van de Universiteit Twente
  • arrangementskosten, waarin begrepen alle verblijfs- en overnachtingskosten.

De totale investering voor de masterclass Innovatieve Bedrijfsvoering bedraagt € 5.500 opleidingskosten plus €850 arrangementskosten.

Deze masterclass is vrijgesteld van BTW.   

Masterclass start 20 december
Direct inschrijven

Indien u de opleiding privé of zakelijk financiert; er bestaan  mogelijkheden voor belastingvoordeel tot 50% van de opleidingskosten. Voor meer informatie adviseren we u contact op te nemen met de belastingdienst, uw belastingadviseur of uw accountant.