Brochure ontvangen?
Alle informatie overzichtelijk en bij de hand.

STARTDATA

De Masterclass HR-Management & Innovatie start op 26 en 27 maart 2019.

De opleiding kan ook incompany worden aangeboden. In dat geval kan de course op door u gewenste onderdelen worden uitgebreid of ingekort. Opleidingsdata kunnen in overleg worden vastgesteld en de studielocatie is binnen uw eigen organisatie of op een zelf te bepalen locatie.

Locaties: Utrecht en Enschede

Utrecht is de hoofdlocatie van deze masterclass naast de tweedaagse kennismaking op de campus van Universiteit Twente. De Masterclass HR-management & Innovatie, onderdeel van de Master Public Management, start met een tweedaags seminar (van donderdagochtend 9.30 uur tot vrijdagmiddag 16.00 uur) op de campus van de Universiteit Twente. Daarna volgen acht vrijdagen (van 9.30 tot 16.30 uur) in Utrecht bij Regardz La Vie. Beide locaties zijn gemakkelijk bereikbaar met OV en auto. 

Datum

Locatie

26 & 27 maart 2020

Campus Universiteit Twente (U-parkhotel)

3, 17 & 24 april 2020

Regardz La Vie, Utrecht

8, 15 & 29 mei 2020

Regardz La Vie, Utrecht

5 & 12 juni 2020

Regardz La Vie, Utrecht

Kosten Masterclass HR-management & innovatie

De kosten voor de Masterclass HR-management & Innovatie omvatten:

  • opleidingskosten, waarin begrepen alle colleges, alle literatuur, toegang tot de digitale leeromgeving van de Universiteit Twente
  • arrangementskosten, waarin begrepen alle verblijfs- en overnachtingskosten.

De totale investering voor de Masterclass HR-management & Innovatie bedraagt €5.500 opleidingskosten plus €850 arrangementskosten 

Indien u de opleiding privé of zakelijk financiert; er zijn mogelijkheden voor belastingvoordeel tot 50% van de opleidingskosten. Voor meer informatie adviseren we u contact op te nemen met de belastingdienst, uw belastingadviseur of uw accountant. 

Deze masterclass is vrijgesteld van BTW.  

Start Masterclass
Deze masterclass start 26 maart
Direct inschrijven