Opleidingen

Numerus fixus
Niet bij deze opleiding

Cursus in deeltijd

U wilt toch ook antwoorden kunnen geven op de veranderingen in uw werkveld? De masterclass HR-management & Innovatie koppelt actuele onderwerpen (Het Nieuwe Werken, Nieuw Publiek Management) aan de klassieke thema’s vanuit theorie en praktijk van HRM.

Een kijkje in het college

In onderstaande video vertelt docent Jan de Leede over zijn bijdrage aan de Masterclass HR- Management en Innovatie als onderdeel van de deeltijd Master Public Management van de Universiteit Twente gegeven in Utrecht. Een parttime opleiding waarbij leren van elkaar hoog op de agenda staat. Proef de sfeer en bekijk onderstaand filmpje.

Schrijf u nu in!
Ja, ik wil me inschrijven voor de masterclass HR-Management & Innovatie.
Direct inschrijven

Kennis en inzicht voor grote uitdagingen

HRM in de publieke sector staat voor forse uitdagingen, zoals de grote uittocht van babyboomers en de krimp in het budget. De klassieke aantrekkingskracht van de overheid als stabiele en zekere werkgever is aan het afkalven. Tegelijk vraagt de burger een meer klantgerichte en flexibele benadering. Hoe moet de publieke sector hierop in gaan? Tijdens deze cursus doet u kennis en inzicht op om deze vraag te beantwoorden.

actuele vraagstukken

Concrete vragen waarop u antwoord leert geven:

• Is Nieuw Publiek Management (NPM) vanuit HRM gedacht hierop een goede reactie?
  • Hoe om te gaan met de spanning tussen bureaucratische controle en autonomie op de werkvloer?
  • Hoe om te gaan met de spanning tussen doelmatigheid en rechtmatigheid/legitimiteit?
  • Hoe kan HRM hierin opereren?
  • Op welke manier kan HRM vormgeven aan Het Nieuwe Werken om de aantrekkelijkheid als werkgever te versterken?
  • Hoe kan HRM bijdragen aan innovatie van de organisatie?
  • Hoe dient de HR-functie zelf ingericht te worden?

Dit is een greep van de vragen die aan de orde komen in de masterclass HR-management & Innovatie.

Wendbaarheid en flexibiliteit wordt gevraagd. Dit komt voort uit de veranderende rol van de burger.Kerndocent Jan de Leede

praktische INFORMATIE

Meer informatie over de masterclass HR-management en Innovatie? Bekijk de leerdoelen en het deelnemersprofiel van deze opleiding. Praktische informatie vindt u bij het programma overzicht en de data, kosten en locatie. Of bent u benieuwd naar de docenten van de opleiding? Voor aanvullende vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Vol = vol
Deze masterclass start 30 maart 2017. Neem een optie en u bent verzekerd van een plek in deze unieke opleiding.
Ja, ik meem een optie