HomeOnderwijsOnderwijs voor professionalsOpleidingenMasterclass HR-management & Innovatie

HR-management & Innovatie

U wilt toch ook antwoorden kunnen geven op de veranderingen in uw werkveld?

Cursus in deeltijd

De Masterclass HR-management & Innovatie koppelt actuele onderwerpen (Het Nieuwe Werken, Nieuw Publiek Management) aan de klassieke thema’s vanuit theorie en praktijk van HRM.

Een kijkje in het college

In onderstaande video vertelt docent Jan de Leede over zijn bijdrage aan de Masterclass HR- Management en Innovatie als onderdeel van de deeltijd Master Public Management van de Universiteit Twente gegeven in Utrecht. Een parttime opleiding waarbij leren van elkaar hoog op de agenda staat. Proef de sfeer en bekijk onderstaand filmpje.

Kennis en inzicht voor grote uitdagingen

HRM in de publieke sector staat voor forse uitdagingen, zoals de grote uittocht van babyboomers en de krimp in het budget. De klassieke aantrekkingskracht van de overheid als stabiele en zekere werkgever is aan het afkalven. Tegelijk vraagt de burger een meer klantgerichte en flexibele benadering. Hoe moet de publieke sector hierop in gaan? Tijdens deze cursus doet u kennis en inzicht op om deze vraag te beantwoorden.

Actuele vraagstukken

Concrete vragen waarop u antwoord leert geven:

Dit is een greep van de vragen die aan de orde komen in de Masterclass HR-management & Innovatie.

Kerndocent Jan de Leede
“Wendbaarheid en flexibiliteit wordt gevraagd. Dit komt voort uit de veranderende rol van de burger.”
Kerndocent Jan de Leede

Opleidingsoverzicht

Diploma
Masterclass HR-management & Innovatie
Graad: certificate
CROHO-code
Duur
10 weken
Voltijd/deeltijd
Deeltijd
Taal
90% Nederlandstalig
10% Engelstalig
Instroommoment
23 maart 2023 - 16 juni 2023
Locatie
Utrecht
Nederland
Numerus fixus
Er is een numerus fixus van 25 plaatsen

Praktische informatie

Meer informatie over de Masterclass HR-management en Innovatie? Bekijk de leerdoelen en het deelnemersprofiel van deze opleiding. Praktische informatie vindt u bij het programma overzicht en de data, kosten en locatie. Of bent u benieuwd naar de docenten van de opleiding? Voor aanvullende vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Brochure aanvragen?

Wilt u een brochure over de Masterclass HR-management en Innovatie of de verschillende masterclasses ontvangen? Zodat u alle informatie thuis of op uw werk kunt nalezen, of de informatie kunt gebruiken om het gesprek aan te gaan met uw leidinggevende of HR collega. Vul onderstaand aanvraagformulier in en ontvang de brochure digitaal.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies