programma & docenten

De masterclass biedt een state-of-the-art inzicht in de vele aspecten van financieel risicomanagement met volop ruimte voor discussie en praktijk. Deze open benadering staat garant voor een goede vertaalslag naar uw organisatie en projecten. De thema’s die aan bod komen:

Ontvang digitale brochure
We hebben de brochure opgestuurd. Check je inbox!

[naam], klik op download om de brochure te downloaden.
Beste [naam], wilt u ook deze brochure downloaden?

Brochure verstuurd

We hebben je een e-mail gestuurd met een link naar de brochure. Check je inbox!

certificaat

Wanneer de Masterclass Financieel Risicomanagement met succes is afgerond, ontvangt u een certificaat van de Universiteit Twente. De masterclass maakt deel uit van de deeltijd masteropleiding Risicomanagement.

Docent

Docent
Prof. dr. Rezaul Kabir

Prof. dr. Rezaul Kabir is hoogleraar Corporate Finance and Risk Management aan de faculteit Management en Bestuur van de Universiteit Twente. Hij studeerde economie en bedrijfseconomie in Bangladesh en België en promoveerde aan de Universiteit Maastricht. Daarna werkte hij aan de universiteiten van Tilburg en Stirling (VK). Hij bekleedde ook verscheidene tijdelijke functies aan buitenlandse universiteiten (Antwerpen, Liège en New York). Prof. Kabir heeft een brede ervaring in zowel onderwijs als onderzoek. Daarbij concentreerde hij zich vooral op onderwerpen als Corporate Finance en Corporate Governance. Zijn wetenschappelijke publicaties verschenen in gerenommeerde tijdschriften waaronder Journal of Corporate Finance, Journal of Banking & Finance, Journal of Business Finance & Accounting, Strategic Management Journal, Journal of Business Research en European Economic Review.

Lees meer
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies