Leerdoelen

Alle informatie overzichtelijk en bij de hand.

Masterclass Financieel Management & Bedrijfsvoering

De Masterclass Financieel Management & Bedrijfsvoering heeft tot doel u voldoende bagage mee te geven om in uw rol als manager inzicht te hebben in en kennis te hebben van financial en management accounting, prestatie- en inkoopmanagement, publieke verantwoording, budgettering en de relatie tussen organisatiestrategie en financiële implicaties.

Frank van der Knaap, Manager Bedrijfsvoering Metropoolregio Rotterdam Den Haag
“Ik was voor onze nieuwe organisatie bezig om de financiële processen te ontwerpen, waaronder het treasurybeleid. Keuzes in treasury waren net behandeld in het blok financieel management. Ik kon state-of-the-art-kennis inbrengen.”
Frank van der Knaap, Manager Bedrijfsvoering Metropoolregio Rotterdam Den Haag

Oplossingen analyseren en beoordelen

Na afronding van de masterclass is uw kennis en inzicht met betrekking tot financieel management en moderne bedrijfsvoering in uw organisatie vergroot en up-to-date. U overziet de aandachts- en knelpunten en bent in staat oplossingen in theorie en praktijk te analyseren en te beoordelen. Ten aanzien van financieel management en bedrijfsvoering heeft u een praktijkgerichte en professionele houding ontwikkeld.

Academische titel Master of Public Management

De Masterclass Financieel Management & Bedrijfsvoering is onderdeel van de Master Public Management. De opleiding is EAPAA-geaccrediteerd en leidt u op naar de academische titel Master of Public Management (MPM).

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies