Brochure ontvangen?
Alle informatie overzichtelijk en bij de hand.

leerdoelen digitale transformaties

Deze masterclass biedt u hoogwaardige en up-to-date kennis van digitale transformaties, met volop ruimte voor discussie en voorbeelden uit de praktijk. 

Transformeer met grote urgentie naar 'één overheid.Bas Eenhoorn, Digicommissaris

Welke kennis, inzichten en vaardigheden hebben leidinggevenden en senior professionals in het publieke domein nodig om verantwoord en succesvol leiding te geven aan digitale transformaties?

  • Formuleren doelen 
  • Kennis van en inzicht in digitale transformaties
  • Kennis van in inzicht in de betekenis van digitale transformaties voor beleidsterreinen, programma's, en projecten in de eigen professionele contexten
  • Vaardig zijn in het ‘lean’ succesvol omgaan met digitale transformaties in de eigen professionele context
  • Digitaal leiderschap kunnen nemen in de eigen professionele context

Toepassing binnen uw eigen organisatie

De Masterclass Digitale Transformaties in de publieke sector wordt individueel getoetst. U schrijft een rapport over een digitale transformatie in uw organisatie. Deze case van uw eigen publieke organisatie maakt niet alleen deel uit van de exa­minering, u hebt ook een praktisch bruikbaar eindresultaat.

Wat zijn uw leerdoelen?
Strategische inzichten en deskundige gesprekspartner.
Ja, ik schrijf me in!

Onderdeel van Master

De Masterclass Digitale Transformaties in de publieke sector is onderdeel van de Master Public Management; de opleiding is EAPAA-geaccrediteerd en leidt u op naar de academische titel Master of Public Management (MPM).

Brochure

Bedankt voor het invullen