RISK & RESILIENCE ONLINE: HET PROGRAMMA

Dinsdag 3 november 2020

After the crisis?  An international perspective

Een lid van het College van Bestuur van de Universiteit Twente opent het event. Hij vertelt meer over het thema en koppelt dit thema aan het onderzoek dat de UT doet en het onderwijs dat de UT geeft. Wat kunnen risicomanagers en -professionals verwachten van de universiteit en wat heeft de universiteit van hen nodig? Daarna is het online podium voor oud-Risk & Resilience- sprekers uit de hele wereld: van de Canada tot Spanje en van België tot Noorwegen. Welke gevolgen heeft de huidige pandemie voor het vakgebied? 

Tijd: 16.00 – 18.00 uur

Woensdag 4 november 2020

After the crisis? Implicaties voor het managen van risico’s en resilience in Nederlandse sectoren

Op de tweede dag van Risk & Resilience Online vinden meerdere sessies tegelijkertijd plaats. In alle sessies zoomen we in op de implicaties voor het managen van risico’s en resilience in het bedrijfsleven, bij de overheid, in het onderwijs. Elke sector van de Nederlandse samenleving komt aan bod: van de zorgsector en de overheid tot de transportsector en het midden- en kleinbedrijf. Ervaren deskundigen begeleiden deze sessies. De rode draad is: de mens, de organisatie en zijn of haar plek in de samenleving. Je kunt je – als deelnemer – aanmelden om één sessie live te volgen, de andere online sessies die tegelijkertijd plaatsvinden, kun je op een later moment terugkijken.


Tijd: 16.00 – 18.00 uur

Donderdag 5 november 2020

After the crisis? Reflecties op het managen van risico’s en resilience in de toekomst

Op laatste dag van het event maakt het Genootschap voor Risicomanagement eerst bekend wie de Study Award 2020 gewonnen heeft. Wie heeft of wie hebben de beste studiescriptie geschreven? Vervolgens geeft de winnaar (of de winnaars) een korte presentatie over de scriptie en de bijbehorende onderzoeksresultaten.

Daarna presenteren deelnemers van de Master Risicomanagement  van de Universiteit Twente de hoogtepunten van en de opbrengsten uit alle verschillende sessies die woensdag tijdens Risk & Resilience Online hebben plaatsgevonden. Bij deze presentatie zijn vertegenwoordigers uit het Nederlandse veiligheidsdomein, van de Universiteit Twente en het Genootschap voor Risicomanagement en PRIMO aanwezig. Na de presentatie is ruimte voor reflectie. Wat vinden we van de opbrengsten en wat kunnen we ermee? Wat gaan we nu echt doen? Dat doen, dat in actie komen vormt het uitgangspunt van een verrassende afsluiter.  

Tijd: 16.00 – 18.00 uur

Wil jij bij hét online risico event van het jaar zijn?
Schrijf je dan nu in!
Ticketprijs: €45,-. Gratis registratie voor studenten en UT-medewerkers!