Informatiebijeenkomst 3 juni Master Public Management

Master Public Management

Op vrijdag 3 juni vindt er een online informatiebijeenkomst plaats voor de parttime Master Public Management. Hier kunt u inhoudelijke vragen stellen aan de programmamanager van de opleiding. Ook kunt u vragen stellen aan huidige deelnemers en alumni van de Master Public Management. 

Praktische informatie

Datum: vrijdag 3 juni 2022

Tijdstip: 10.30 uur tot 12.00 uur

Locatie: Online. De link krijgt u enkele dagen van te voren opgestuurd per email.

Programma

Heeft u vragen over het programma van de informatiebijeenkomst? U kunt contact opnemen met studieadviseur Marjolein van der Leer.


10:30 - 12:00

Toelichting op inhoud en organisatie Master Public Management. U wordt ook in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen over de opleiding.

Programmamanager Petra van den Hoorn

Studieadviseur/Programmacoördinator

Carla Knippers-Booijink

Informatiebijeenkomst

Professional Learning & Development Centre (PLD) organiseert twee keer per jaar een bijeenkomst voor zij die vorm en inhoud willen geven aan een leven lang leren. Tijdens deze bijeenkomsten wordt nadere informatie gegeven over onze masters, masterclasses en – courses welke individueel of intern binnen uw organisaties (incompany) door ons worden verzorgd. Tevens laten wij u kennis maken met (oud-)deelnemers om hun ervaringen met u te delen en laten wij door middel van posterpresentaties van pas-afgestudeerde deelnemers zien op welke wijze onze activiteiten van praktische toegevoegde waarde zijn voor hun eigen organisatie. Ook laten wij u door middel van een mini-college ervaren hoe wij in onze programma’s de meest actuele kennis en onderzoek op interactieve wijze delen met onze deelnemers en organisaties.  

Aanmelden

Geïnteresseerd? Meldt u aan via onderstaand aanmeldingsformulier. Heeft u vragen of wilt u contact over de aanmelding voor deze informatiebijeenkomst? U kunt ons bellen op 053-489 1275 of mailen naar professional-learning@utwente.nl.