Master Public Management

Het doel van de Master Public Management is u op academisch niveau van actuele kennis te voorzien en u uit te dagen om nieuwe inzichten en vaardigheden te verwerven. Op deze wijze bent u uitstekend toegerust om een strategische en leidinggevende functie in de publieke sector succesvol te vervullen.

Frank van der Knaap (PhD), Alumnus MPM
“Vrijwel alle modules hebben praktische kennis en aanbevelingen gebracht die ik direct heb kunnen inzetten in mijn werk. Voorbeelden te over.”
Frank van der Knaap (PhD), Alumnus MPM

Leerdoelen

Na het afronden van de Master Public Management (MPM) kunt u verworven kennis en inzicht vanuit diverse wetenschapsgebieden (organisatie, HR, politiek, beleid, financiën en ict) toepassen, zoals:

  • De veranderende verhoudingen tussen 'publiek' en 'privaat' herkennen en vertalen naar uw organisatie
  • De vraagstukken in uw organisatie multidisciplinair, creatief en analytisch benaderen
  • Op basis van eigen kennis en visie uw organisatie vanuit meerdere invalshoeken beschouwen en terzake de relevante vragen stellen en antwoorden geven
  • Methodisch adequaat onderzoek doen en rapportages kritisch te beoordelen
Frank van der Knaap (PhD), Alumnus MPM
“Met de kennis van het bezoek aan Brussel heb ik onze Europa-beleidsmedewerker op het spoor kunnen zetten van effectievere besluitvormingsroutes voor subsidiestromen en beleidsbeïnvloeding.”
Frank van der Knaap (PhD), Alumnus MPM

Academische titel MPM

De Master Public Management is EAPAA-geaccrediteerd en leidt u op naar de academische titel Master of Public Management (MPM).

Start direct uw inschrijving of neem een optie
Direct inschrijven
Neem een optie op deze opleiding

Meer informatie?

Wilt u een brochure over de Master Public Management of de verschillende masterclasses ontvangen? Zodat u alle informatie thuis of op uw werk kunt nalezen, of de informatie kunt gebruiken om het gesprek aan te gaan met uw leidinggevende of HR collega? Vul onderstaand aanvraagformulier in en ontvang de brochure digitaal.