Master Public Management

Deelnemers aan de (masterclasses van de) Master Public Management werken als manager of bestuurder in de publieke sector (overheid, publieke uitvoerings -organisaties, non-profit organisaties), als consultant in de publieke sector of ambiëren een dergelijke functie in de toekomst.

Monique van Esterik, Directeur Gemeente Dronten
“De wisselwerking met de andere deelnemers, die werkzaam zijn bij andere organisaties zoals provincies, waterschappen, ziekenhuizen, woningbouwcoöperaties etc. maakt de inhoudelijke discussies erg interessant tijdens de modules.”
Monique van Esterik, Directeur Gemeente Dronten

Nieuwe ideeën en inzichten

Samen met uw medestudenten vormt u een zorgvuldig samengestelde, heterogene groep. Dit dient als basis voor de groepsdynamiek in de opleiding. Een meerwaarde van de opleiding is nadrukkelijk het leren van en met elkaar. Deelnemers worden geïnspireerd en gestimuleerd waardoor nieuwe ideeën en inzichten ontstaan.

Informatiebijeenkomst in juni: SPREEK MET DE ANDERE GEÏNTERESSEERDEN.
Bekijk programma

Toelatingseisen

U wordt als deelnemer aan de Master Public Management (MPM), toegelaten als:

  • u een relevante HBO- of academische opleiding heeft afgerond;
  • u tenminste vijf jaar werkervaring heeft.

of

  • u aantoonbaar werk/denk niveau heeft (bv werkervaring op strategisch niveau en een assessment van een erkend assessment center)
  • u tenminste vijf jaar werkervaring heeft.
Start direct uw inschrijving of neem een optie
Direct inschrijven
Neem een optie op deze opleiding

Meer informatie?

Wilt u een brochure over de Master Public Management of de verschillende masterclasses ontvangen? Zodat u alle informatie thuis of op uw werk kunt nalezen, of de informatie kunt gebruiken om het gesprek aan te gaan met uw leidinggevende of HR collega. Vul onderstaand aanvraagformulier in en ontvang de brochure digitaal.