Incompany Risicomanagement

Risicomanagement in beweging

We leven in een wereld vol verandering. Een wereld waarin digitale, sociale en maatschappelijke ontwikkelingen voor het eerst zo diep met elkaar versmelten.   

Opleidingsoverzicht

Diploma
Incompany Programma Risicomanagement
Graad: certificate
CROHO-code
Duur
3 maanden
Voltijd/deeltijd
Deeltijd
Taal
90% Nederlandstalig
10% Engelstalig
Instroommoment
Tijden nog niet bekend
Locatie
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede
Nederland
Numerus fixus
Niet bij deze opleiding
Gary Cohn, investment banker
“If you don’t invest in risk management, it doesn’t matter what business you’re in: it’s a risky business.”
Gary Cohn, investment banker

Wat voor risico's brengt dit mee, voor individuen, maar vooral ook voor publieke en private organisaties? Effectief risicomanagement is een vakgebied waar geen enkele organisatie buiten kan. Het stopt bovendien niet bij de deuren van het pand. Sterker nog: wet- en regelgeving, burgers en klanten zijn een belangrijk en vitaal onderdeel. 

Intergraal beleid risicomanagement

Een professionele organisatie steunt vanuit een groot aantal processen op een krachtig, integraal beleid omtrent risicomanagement en vraagt derhalve om een andere houding van professionals. Hoe gaat uw organisatie hiermee om? Hoe beheerst uw organisatie risico’s waardoor toekomstbestendigheid en veerkracht worden gewaarborgd

Dr. ir. Martin van Staveren MBA, Kerndocent Risicomanagement, Universiteit Twente & Adviseur Risicogestuurd Werken, VSRM
“Risicomanagement is makkelijk moeilijk te maken. Het omgekeerde blijkt lastiger. Maar juist dát is de essentie van de opleiding: zo creëer je waarde voor de organisatie.”
Dr. ir. Martin van Staveren MBA, Kerndocent Risicomanagement, Universiteit Twente & Adviseur Risicogestuurd Werken, VSRM

Risicomanagement-op-maat

Het incompany programma Risicomanagement-op-maat van de Universiteit Twente biedt u: 

Het incompany programma Risicomanagement is geaccrediteerd. Uw medewerkers ontvangen na succesvolle afronding een certificaat ter waarde van 6 EC’svan de Universiteit Twente.

Bovendien krijgt u the best of both worlds: Professional Learning & Development van de Universiteit Twente en Naris Risk Academy hebben de handen ineengeslagen om het programma zo volledig en veelzijdig mogelijk te maken – qua kennis én skills.

Geïnteresseerd in een incompany Risicomanagement?
Informeer direct

Dit beloven wij u

Inspiratie van niveau
Volg deze Masterclass Risicomanagement-op-maat aan de bakermat van risicomanagement: de Universiteit Twente, waar theorie, wetenschap en praktijk samenkomen.

Kennis delen en kennis creëren
Ervaar hoe dit academische programma ruimte biedt voor uw eigen vraagstukken. Inhoudelijk, interactief, didactisch divers en in co-creatie. 

Kwaliteit met een griffel
Op kwaliteit doen we geen compromis: uw certificaat heeft daadwerkelijk waarde voor uw toekomst en uw organisatie. De masterclass is EAPAA geaccrediteerd en CEDEO erkend.

Laurens Hoekstra, Werkveldtrekker Risicomanagement bij Rijkswaterstaat, directie Programma, Projecten en Onderhoud
“Het incompany programma heeft bij de deelnemers een uniek en gedeeld referentiekader over risicomanagement gecreëerd. De specifieke omstandigheden van de adviseur Risicomanagement bij RWS zijn perfect verwerkt in het programma.”
Laurens Hoekstra, Werkveldtrekker Risicomanagement bij Rijkswaterstaat, directie Programma, Projecten en Onderhoud

Goed om te weten

Brochure aanvragen

Hieronder kunt u de brochure downloaden voor het incompany programma Risicomanagement.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies