Opleidingen

Course Maatschappelijke veranderingen, verander-en Transitiemanagement

Met het oog op de invoering van de Participatiewet, de decentralisatie van de “AWBZ-begeleiding” naar de WMO en de overgang van de Jeugdzorg naar de gemeente op 1 januari 2015 hebben de Universiteit Twente (Professional Learning & Development) en de Vrije Universiteit Amsterdam (Academy of Social Sciences) hun expertise gebundeld.

Opleidingsoverzicht

Course Maatschappelijke Ontwikkelingen, Verander- en Transitiemanagement
Graad: certificate
1 dag
Voltijd/deeltijd
Deeltijd
100% Nederlandstalig
Instroommoment
6 oktober 2016
Numerus fixus
Niet bij deze opleiding

Course als onderdeel van een collegereeks

De Course Maatschappelijke Ontwikkelingen, Verander- en Transitiemanagement  is een onderdeel van de collegereeks Dynamisch en Strategisch Transformeren in het Sociale Domein.

De collegereeks bestaat uit zeven inhoudelijke bijeenkomsten (courses) van 13.30 tot 20.00 uur die in vijf maanden worden aangeboden.

het programma

Het programma van deze course bevat de volgende thema's:

• Laatmoderniteit en de veranderende verhoudingen tussen staat en burger, decentralisatie van bestuurlijke verhoudingen,
  • Het ontstaan van lokale wellfare landscapes & de variëteit aan landscapes bij de WWB en WMO
  • Governance in de regio & Institutionele innovatie
  • Modellen van ambtelijke en bestuurlijke samenwerking

MEER INFORMATIE

Meer informatie over de Course Maatschappelijke Ontwikkelingen, Verander- en Transitiemanagement? Bekijk het deelnemersprofiel van deze opleiding. Praktische informatie vindt u bij de data, kosten en locatie. Of bent u benieuwd naar de docenten van de opleiding? Deze pagina's vindt u tevens links in de menubalk. Voor aanvullende vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Korting
Meldt u zich samen met een collega aan voor deze course? Dan kunt u deelnemen voor een gereduceerd tarief!
Bekijk de kosten