Zie Home

De Pre-U'er

een Pre-U'er is niet in één woord te omschrijven. Toch hebben ze allemaal meerdere dingen gemeen.

Je hebt een hart voor onderwijs, interesse in één van onze thema's en vindt jouw eigen ontwikkeling belangrijk. Door de diversiteit in projecten en activiteiten die we organiseren, kun je als Pre-U'er met veel verschillende werkzaamheden in aanraking komen.

Jij als Pre-U'er...

Ben je benieuwd hoe onze organisatie eruit ziet en waar je komt te werken? Lees er hier meer over!

Wil je meer weten over de ontwikkelmogelijkheden binnen Pre-U en hoe wij jou daarin faciliteren? Lees dan hier verder!

De werkzaamheden van een Pre-U'er
Voor de klas staan

Leerlingen vanuit het hele land komen langs op de UT voor een van onze projecten. Het kan ook zijn dat je naar de school toe gaat. Je werkt dus vanaf verschillende en wisselende locaties!

Events ondersteunen

Tijdens een event kunnen we jouw hulp als Pre-U'er altijd goed gebruiken bij een van onze activiteiten.

Plezier hebben

Wij vinden het belangrijk om naast werken, ook plezier te hebben met elkaar! Daarom is er altijd ruimte voor een drankje, we blijven immers een studentenorganisatie.

Projecten organiseren

Een project in goede banen leiden is soms best een uitdaging. Ondanks dat er veel ruimte is voor eigen input, sta je er nooit alleen voor en kun je altijd terugvallen op collega’s die graag met je meedenken!

Leerlingen begeleiden

Met jouw kennis en ervaring ga je leerlingen begeleiden tijdens bijvoorbeeld hun profielwerkstuk of het Honoursprogramma!

Voor de klas staan

Als Pre-U'er in een van de themapoules geef je bijvoorbeeld masterclasses, workshops of practica die in jouw thema (en dus vakgebied) vallen.

Events ondersteunen

We organiseren elk jaar verschillende Inspire-U kampen, zoals het Medicamp. Als Pre-U’er help je tijdens deze dagen om het event in goede banen te leiden.

Projecten organiseren

Een goede band met je collega’s vinden wij erg belangrijk. Alle coördinatoren gaan jaarlijks op teamweekend, zodat ze elkaar goed kunnen leren kennen en weten wat ze aan elkaar hebben!