het is mogelijk om een workshop programma op locatie van de school te doen.

Per workshop kunnen er maximaal 30 leerlingen deelnemen. Wil u met meerdere klassen een workshop volgen, dan kunnen er meerdere workshops worden afgenomen. Dit kunnen dezelfde workshops zijn of verschillende workshops. 

De kosten voor één workshop op locatie zijn bij benadering:

  • € 300,- voor partnerscholen
  • € 350,- voor niet-partnerscholen

De reiskosten zijn een onderdeel van de bovengenoemde prijs. Echter, deze kunnen afwijken door verschillen in afstanden. De reiskosten zijn 19 cent per kilometer en gebaseerd op een reisafstand van maximaal 100 km vanaf de UT. Voor de workshops op school wordt altijd een maatwerk offerte opgesteld. Het is mogelijk om de workshop te combineren met een voorlichtingspresentatie over de Universiteit Twente.

AANBOD WORKSHOPS

ONDERBOUW WORKSHOPS

De onderbouw workshops zijn gekoppeld aan de profielen op de middelbare school. Daarnaast bieden we vaardigheden workshops aan. Lees meer over de beschrijvingen van de onderbouw workshops.

BOVENBOUW WORKSHOPS

De bovenbouw workshops zijn gekoppeld aan de bacheloropleidingen van de Universiteit Twente. Daarnaast bieden we een aantal vaardigheden workshops aan. Lees meer over de beschrijvingen van de bovenbouw workshops.

Aanvragen

Wil je een workshopprogramma aanvragen voor in schooljaar 2018-2019? Deze kan vanaf minimaal 6 weken van te voren worden ingediend via onze online agenda. Aanvragen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid van Pre-U. Let op: na het voltooien van de aanvraag zullen wij contact met je opnemen. De datum staat vast zodra je van ons een specifieke bevestiging van de datum ontvangt.  

Nieuwe aanvragen voor de workshopprogrammas in schooljaar 2019-2020 kunnen vanaf 1 augustus weer worden aangevraagd. Aanvragen voor themadagen die plaatsvinden in schooljaar 2019-2020 kunnen vanaf 1 september worden aangevraagd.

MEER INFORMATIE  

Voor meer informatie kun je contact opnemen met workshops-pre-u@utwente.nl