Wedstrijden & seminars

Profielwerkstukkenwedstrijd

Schrijf je nu in voor de PWS wedstrijd!
Inschrijven

HEB JIJ EEN INTERESSANT PROFIELWERKSTUK GEMAAKT? DOE DAN MEE AAN DE PROFIELWERKSTUKKENWEDSTRIJD VAN PRE-U!

Alle leerlingen die afgelopen schooljaar een profielwerkstuk hebben afgerond, mogen meedoen door zijn of haar werkstuk op te sturen. De profielwerkstukken worden beoordeeld door docenten van de Universiteit Twente. De tien beste profielwerkstukken worden uitgenodigd voor een Finaledag op de campus van de Universiteit Twente. 

De genomineerden worden beoordeeld door een deskundige jury en maken hierbij kans op gave prijzen. Kortom, een leuke en spannende wedstrijd! De Finaledag van 2018 staat gepland op 6 april 2018. De inschrijving is geopend. 

Wil je graag een korte impressie zien van de wedstrijd van 2017? Ruben de Ruiter, de winnaar van vorig jaar vertelt er over!  

Prijzen

De prijzen voor de Profielwerkstukkenwedstrijd van 2018 zijn als volgt:

1ste prijs

500 euro

ATLAS Award

200 euro

MS&T Award

200 euro

Gaat jou profielwerkstuk over de combinatie van technologie met de samenleving? Dan maak jij kans op de ATLAS- of MS&T-award. De focus van ATLAS zal wat meer liggen op technologie en de MS&T-award meer over de samenleving. 

Naast de bovenstaande prijzen zal er nog een publieksprijs uitgereikt worden. Je hebt zelf input in wat deze prijs zal zijn. Je kunt hierbij denken aan het rijden op een segway, 3D printen in het Leerlingenlab of een rondleiding over de UT. 

Algemene Voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden voor deelname aan de Profielwerkstukkenwedstrijd. Deze algemene voorwaarden moeten door alle deelnemers ondertekend worden. 

inschrijven

De inschrijving voor de profielwerkstukkenwedstrijd is geopend. Je kunt jezelf aanmelden tot en met 4 maart 2018. Schrijf je hier in.

Vragen

Als je verder nog vragen en/of opmerkingen hebt over de Profielwerkstukkenwedstrijd, dan kun je altijd contact opnemen met Pre-U via 053-489 4890 of mailen naar pre-u@utwente.nl