Wedstrijden & seminars

Profielwerkstukkenwedstrijd

heb jij een interessant profielwerkstuk gemaakt? doe mee aan de profielwerkstukkenwedstrijd van Pre-U!

Alle leerlingen die afgelopen schooljaar een profielwerkstuk hebben afgerond, mogen meedoen door zijn of haar werkstuk op te sturen. De profielwerkstukken worden beoordeeld door docenten van de Universiteit Twente. De tien beste profielwerkstukken worden uitgenodigd voor een Finaledag op de campus van de Universiteit Twente.

De genomineerden worden beoordeeld door een deskundige jury en maken hierbij kans op gave prijzen. Kortom, een leuke en spannende wedstrijd! De Finaledag van 2018 staat gepland op 6 april. Je kunt jezelf aanmelden van 11 december 2017 tot en met 9 maart 2018. Je kan je nu al wel inschrijven op de interesselijst om op de hoogte te blijven

Wil je een korte sfeerimpressie zien van de wedstrijd van 2016? Bekijk de aftermovie! 

Prijzen

De prijzen voor de Profielwerkstukkenwedstrijd van 2018 zijn als volgt:

1ste prijs

500 euro

2de prijs

300 euro

3de prijs

200 euro

Naast de bovenstaande prijs zal er nog een prijs uitgereikt worden. Meer informatie over deze prijs volgt later!

Reglementen

Bij de Profielwerkstukkenwedstrijd horen ook algemene voorwaarden waarmee de deelnemers akkoord zullen gaan. Het reglement van de Profielwerkstukkenwedstrijd van 2017-2018 zal binnenkort geplaatst worden.

Algemene Voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden voor deelname aan de Profielwerkstukkenwedstrijd. 

Vragen

Als je verder nog vragen en/of opmerkingen hebt over de Profielwerkstukkenwedstrijd, dan kun je altijd contact opnemen met Pre-U via 053-489 4890 of mailen naar pre-u@utwente.nl 

Winnaars 2016-2017!

De Profielwerkstukkenwedstrijd van 2017 is afgesloten met een zeer geslaagde Finaledag die op vrijdag 31 maart 2017 werd gehouden.