Wedstrijden en Seminars

Profielwerkstukkenwedstrijd

Pre-U organiseert jaarlijks een Profielwerkstukkenwedstrijd. Alle leerlingen die afgelopen schooljaar een profielwerkstuk hebben afgerond, mogen meedoen door zijn of haar werkstuk op te sturen. De profielwerkstukken worden beoordeeld door docenten van de Universiteit Twente. De tien beste profielwerkstukken worden uitgenodigd voor een Finaledag op de campus van Universiteit Twente. Deze genomineerden worden beoordeeld door een deskundige jury en maken hierbij kans op gave prijzen. Kortom, een leuke en spannende wedstrijd! De Finaledag van 2017 staat gepland op 31 maart. Je kunt jezelf aanmelden van 12 december tot en met 5 maart 2017. Wil je een korte sfeerimpressie zien van de wedstrijd van vorig jaar? Bekijk de aftermovie! 

 
Prijzen

De prijzen voor de Profielwerkstukkenwedstrijd van 2017 zien er als volgt uit:

Profielwerkstukkenwedstrijd

1e prijs

€500,00

2e prijs

€300,00

3e prijs

€200,00

Presentatie / Pitch prijs

Verrassing


Aanmelden
Denk jij dat jouw werkstuk eruit springt tussen alle andere profielwerkstukken? 
Schrijf je in!

Reglementen

Bij de Profielwerkstukkenwedstrijd horen ook algemene voorwaarden waarmee de deelnemers akkoord zullen gaan. Hier kun je het reglement vinden van de Profielwerkstukkenwedstrijd van 2016-2017.

Algemene Voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden voor deelname aan de Profielwerkstukkenwedstrijd. 

Vragen

Als je verder nog vragen en/of opmerkingen hebt over de Profielwerkstukkenwedstrijd, dan kun je altijd contact opnemen met Pre-U via 053-489 4890 of mailen naar pre-u@utwente.nl 

Winnaars 2015-2016!

De Profielwerkstukkenwedstrijd van 2016 is afgesloten met een zeer geslaagde Finaledag die op vrijdag 29 april werd gehouden.