Masterclasses

Blended Learning Masterclasses 5/6 vwo

Een blended learning masterclass is een lessenserie van 8 weken. Leerlingen volgen een interactief programma die deels op locatie, deels online en deels op de Universiteit Twente zal plaatsvinden. De startbijeenkomst zal in Utrecht plaatsvinden. Vervolgens volgen de leerlingen een reeks online colleges met interactieve feedback van onze masterclass begeleiders. De afsluiting van de lessenserie zal plaatsvinden tijdens de open dag op de Universiteit Twente.  

Voor wie?

Voor leerlingen uit 5 en 6 vwo die zich willen verdiepen in één of meerdere UT-bacheloropleidingen. Ze zijn actief op zoek naar verdieping en uitdaging in een specifiek vakgebied. 

Aanbod

Het aanbod bestaat uit twee blended learning masterclasses. Dit project is in ontwikkeling en heeft in het schooljaar 2017-2018 beperkte capaciteit.  

  • Masterclass 1: Ondernemerschap
  • Masterclass 2: Quantumfysica  

Planning

De startbijeenkomst vindt plaats op vrijdag 26 januari 2018 in Utrecht. Het programma duurt acht weken en bestaat uit twee fysieke bijeenkomsten, online lessen en zelfstudie. 

 

Start en einde masterclasses

Locatie

Inschrijfdeadline

15 januari 2018

n.v.t.

Startbijeenkomst

26 januari 2018

Utrecht

Online lessen serie

29 januari – 9 maart 2018

Online portal

Eindbijeenkomst

Vrijdag 16 maart 2018

Universiteit Twente Enschede

Kosten

Dit jaar starten we met deze pilot blended masterclasses. Daarom geldt er voor schooljaar 2017-2018 een gereduceerd tarief. We vragen van de deelnemers achteraf om feedback tijdens een evaluatie. 

  • Voor partnerscholen: € 75,- per leerling
  • Voor niet-partnerscholen: € 100,- per leerling

Inschrijven

De inschrijving voor dit project is nog niet geopend. Laat via onderstaand formulier je naam en mailadres achter, dan sturen wij je een mail als de inschrijving open gaat. 

Meld je aan voor de interesselijst
Ga naar het formulier