Masterclasses

aanmelding masterclasses

AANMELDEN VOOR PARTNERSCHOLEN 

Ben jij leerling van een partnerschool en heb je interesse in een masterclass? Meld je dan bij je coördinator op school. Hij of zij kan je aanmelden. Weet je niet zeker of jouw school partner is? Kijk dan in het overzicht partnerscholen.

Bent u docent van een partnerschool en wilt u leerlingen aanmelden? Gebruik dan de inschrijflijsten die Pre-U via Sharepoint met u of uw collega heeft gedeeld. Mochten er toch vragen zijn, dan kan u contact opnemen met de coördinator bij u op school of mailen naar masterclasses-pre-u@utwente.nl.

AANMELDEN VOOR OVERIGE SCHOLEN

Om een leerling aan te melden voor een masterclass kan onderstaand inschrijfformulier worden gebruikt. Omdat de leerling voor deelname waarschijnlijk vakken mist op school, is het is belangrijk dat de school toestemming geeft voor deelname. De docent die toestemming heeft gegeven dient in het formulier aangewezen te worden als contactpersoon. Deze contactpersoon krijgt van Pre-U een bevestiging van deelname. De factuur wordt uiteindelijk naar de school verstuurd. 

Inschrijfformulier masterclasses

Ga naar het inschrijfformulier voor Masterclasses!