Masterclasses

aanmelding masterclasses

Nog enkele plekken beschikbaar

blok 1 voor 5/6 vwo 

Voor de masterclasses Wiskunde aan de ronde tafel, Draadloze Communicatietechnologie zijn nog plekken beschikbaar. Voor de masterclasses Ondernemerschap, Ontwerp je eigen product en Start je eigen communicatiebureau zijn nog enkele plekken beschikbaar. Aanmelden kan tot 18 september. Partnerscholen via de coördinator op school, overige scholen via onderstaand formulier. 

AANMELDEN VOOR PARTNERSCHOLEN 

Wilt u als partnersschool leerlingen aanmelden, gebruik dan het excel template die u heeft ontvangen van Pre-U. Deze kan gemaild worden naar masterclasses-pre-u@utwente.nl.

Ben jij leerling van een partnerschool en heb je interesse van een masterclass? Meld je dan bij je coördinator op school. 

AANMELDEN VOOR OVERIGE SCHOLEN

Om een leerling aan te melden voor een masterclass kan onderstaand inschrijfformulier worden gebruikt.

Ben jij een leerling en wil jij jezelf aanmelden voor een masterclass? Dan heb je toestemming nodig van je school, je gaat immers een aantal vakken op school missen. Vraag daarom eerst bij je school of je mag deelnemen aan de masterclass. Vul in het formulier jouw contactpersoon van school in die toestemming voor deelname heeft gegeven. Deze contactpersoon krijgt van Pre-U een bevestiging van jouw deelname. 

Inschrijfformulier masterclasses

Ga naar het inschrijfformulier voor Masterclasses!