Ben jij een meisje uit 4, 5 of 6 vwo met interesse in technologie? Kom dan naar het Tech Bootcamp op de Universiteit Twente!

TECH BOOTCAMP

Speciaal voor vwo-meiden die ‘iets’ hebben met techniek en er misschien wel in verder willen, organiseert de Universiteit Twente in oktober het Tech Bootcamp. Ben jij als benieuwd wat wij allemaal te bieden hebben aan technische opleidingen? Wat die opleidingen zo ongeveer inhouden? En wat je er later in de praktijk mee kunt? Dan mag je Tech Bootcamp niet missen. 

WAT GA JE DOEN?

De twee nachten van Tech Bootcamp breng je samen met een groep ‘techniekmeiden’ door in blokhutten op de campus van de Universiteit Twente. Overdag ga je op excursie bij toonaangevende technische bedrijven in de regio Twente, zoals Siemens en TRIMM. Je krijgt dan ook de kans om te praten met vrouwelijke technische experts die daar al werken. Zo weet je meteen hoe de praktijk eruit ziet, en of dat jou aanspreekt.

Je gaat tijdens Tech Bootcamp ook zelf aan de slag met techniek, in diverse inspirerende workshops en andere activiteiten. Zo wordt er een gave workshop gegeven door XSens! Dit speelt zich allemaal af op de campus, en je maakt meteen kennis met allerlei faciliteiten van de Universiteit Twente, zoals het Leerlingenlab en het unieke DesignLab.

LEUK ÉN LEERZAAM

Tijdens het hele kamp zijn er continu meiden aanwezig die nu al een technische opleiding aan de Universiteit Twente volgen. Zij geven graag antwoord op al je vragen. En ‘s avonds doen we natuurlijk ook leuke dingen. Verschillende activiteiten als bowlen en een pubquiz staan op het programma!

KOSTEN

Tijdens het kamp slaap je in de blokhutten op de campus en alle maaltijden en activiteiten worden door ons verzorgd. De kosten voor het kamp bedragen 125 euro per persoon.

INSCHRIJVING GESLOTEN

Vanwege onvoldoende aanmeldingen gaat Tech Bootcamp 2017 niet door. Kijk in de jaarkalender van Pre-U welke andere activiteiten interessant zijn voor jou!

Check hier de algemene voorwaarden van Tech Bootcamp.