Begeleiding

Overzicht Meesterproefbegeleiding

Op het technasium word je als leerling uitgedaagd om zaken te onderzoeken of te ontwerpen. In het eindexamenjaar ga je aan de slag met een meesterproef. Heb jij hierbij nog hulp nodig van een expert? Schrijf je dan in voor de meesterproefbegeleiding van Pre-U!

wat is een meesterproef?

Leerlingen van het technasium krijgen het vak Onderzoek & Ontwerpen (O&O). Leerlingen worden hierin uitgedaagd om échte vraagstukken uit de wereld van bèta en techniek op te lossen. Het vak wordt afgesloten met een groot onderzoek, namelijk de meesterproef. Bij de meesterproef worden de leerlingen gekoppeld aan een opdrachtgever uit het bedrijfsleven. Vaak worden zij ook gekoppeld aan een expertbegeleider die veel van het onderwerp af weet.

De onderwerpen & studies

Bekijk bij welke onderwerpen wij je kunnen helpen. We hebben expertbegeleiders beschikbaar van de volgende studies

hulp van Pre-U

Bij de meesterproef krijg je hulp van een expertbegeleider die jou kan helpen met vragen die je hebt over het onderwerp. Pre-U helpt je graag met het vinden van een geschikte expertbegeleider. De expertbegeleiders komen uit verschillende vakgebieden van de Universiteit Twente. Bekijk onze pagina onderwerpen voor een overzicht van alle vakgebieden of ga gelijk naar een lijst van alle aangeboden studies.

inschrijven

De inschrijvingen voor de meesterproefbegeleiding van het schooljaar 2016-2017 zijn geopend van maandag 22 augustus tot vrijdag 28 oktober 2016. Schrijf je je na 28 oktober in, dan kunnen we je niet meer verzekeren dat we je nog kunnen koppelen aan een expertbegeleider. Zorg ervoor dat je je bij de inschrijving de algemene voorwaarden goed doorleest, zodat je weet wat je kunt verwachten van de meesterproefbegeleiding. Let op: je kunt je pas inschrijven als je een onderwerp hebt voor je meesterproef!


Meesterproef-begeleiding
Schrijf je nu in voor de meesterproefbegeleiding.
Meld je aan!

kick off

De Meesterproefbegeleiding zal op 4 november 2016 feestelijk geopend worden in de vorm van een Kick-Off dag op de campus van de Universiteit Twente. Meer informatie over de Kick-Off dag kun je hier vinden.

vragen

Meer informatie over de Algemene voorwaarden. Als er iets niet duidelijk is over de Meesterproefbegeleiding, dan kun je ons altijd bellen of mailen.