Begeleiding

Overzicht Meesterproefbegeleiding

Op het technasium word je als leerling uitgedaagd om zaken te onderzoeken of te ontwerpen. In het eindexamenjaar ga je aan de slag met een meesterproef. Heb jij hierbij nog hulp nodig van een expert? Doe dan mee aan de meesterproefbegeleiding van Pre-U.

De inschrijvingen voor meesterproefgebeleiding zijn sinds 3 november 2018 gesloten.

wat is een meesterproef?

Leerlingen van het technasium krijgen het vak Onderzoek & Ontwerpen (O&O). Leerlingen worden hierin uitgedaagd om échte vraagstukken uit de wereld van bèta en techniek op te lossen. Het vak wordt afgesloten met een groot onderzoek, namelijk de meesterproef. Bij de meesterproef worden de leerlingen gekoppeld aan een opdrachtgever uit het bedrijfsleven. Vaak worden zij ook gekoppeld aan een expertbegeleider die veel van het onderwerp af weet.

De onderwerpen & studies

Bekijk bij welke onderwerpen wij je kunnen helpen. We hebben expertbegeleiders beschikbaar van de volgende studies

hulp van Pre-U

Bij de meesterproef krijg je hulp van een expertbegeleider die jou kan helpen met vragen die je hebt over het onderwerp. Pre-U helpt je graag met het vinden van een geschikte expertbegeleider. De expertbegeleiders komen uit verschillende vakgebieden van de Universiteit Twente. Bekijk onze pagina onderwerpen voor een overzicht van alle vakgebieden of ga gelijk naar een lijst van alle aangeboden studies.

inschrijven

Het is sinds 3 november 2018 niet meer mogelijk om in te schrijven voor de Meesterproefbegeleiding 2018-2019. 

Kick-off

Alle deelnemers kunnen kennismaken met hun expertbegeleider op de Universiteit Twente. Deze middag vindt plaats op 27 november van 14.00 tot 16.30 uur. Verdere informatie wordt verschaft via email. 

vragen

Meer informatie over de Algemene voorwaarden. Als er iets niet duidelijk is over de Meesterproefbegeleiding, dan kun je ons altijd bellen of mailen.