Begeleiding

Lyceo en Pre-U helpen leerlingen beter te presteren!


Om ervoor te zorgen dat examenkandidaten het maximale uit het eindexamenjaar halen, organiseert het Pre-U programma van de University of Twente, in samenwerking met Lyceo, examentrainingen. Deze examentrainingen vinden plaats op de campus van de University of Twente.

Wanneer de eindexamens voor de deur staan, een spannende tijd waarin jij gefocust moet zijn en goed moet kunnen presteren, kun je wellicht een extra steuntje in de rug gebruiken. Een examentraining van Lyceo helpt je hierbij.

hoe werkt een examentraining bij lyceo?

Onze examentraining verzorgen we altijd in kleine groepen. De basis is simpel: zorgen dat iedereen de examenstof goed in de vingers heeft en grip krijgt op de lesstof. We herhalen alles en kijken waar een leerling moeite mee heeft. Zo zorgen we dat álle lesstof van het examen goed tussen de oren zit. Schort het niet aan de kennis, maar zijn het zenuwen? We delen allerlei tips en trucs om ze de baas te blijven en om te zetten in topprestaties.

gespecialiseerde examentrainers

Onze examentrainers kennen de kneepjes van het examenvak. Ze weten nog heel goed hoe het was om zélf examen te doen. Hun aanpak: goed uitleggen, rustig herhalen en controleren of alles duidelijk is. Zo niet? Dan leggen ze de stof met alle liefde nog eens uit.

De voordelen:

• Optimaal voorbereid je (school)examens in
• Meer zelfvertrouwen, minder stress 
• Grip op de stof door samen veel te oefenen 
• Breed vakkenaanbod voor alle niveaus 
• Gemiddeld tot 1 punt hoger! 

Over Lyceo

Lyceo is de meest gevraagde examentrainer en huiswerkbegeleider van Nederland en helpt jaarlijks duizenden leerlingen bij de voorbereidingen op hun examens. Lyceo organiseert examentrainingen in alle vakken, op alle niveaus, door het hele land (vanaf de zomer, tijdens de weekenden en vakanties tot de uiteindelijke examens en herexamens). Eén van de locaties waar je trainingen kunt volgen, is op de campus van de Universiteit Twente. Hier kun je ervaren hoe het is om te studeren op de campus van een universiteit. De overige locaties voor de examentrainingen vind je terug op de website van Lyceo. 

Inschrijven

Op de website van Lyceo kun je je inschrijven voor een examentraining. Schrijf je nu in!