Zie Begeleiding

Expertbegeleiding Meesterproef

Op het technasium word je als leerling uitgedaagd om zaken te onderzoeken of te ontwerpen, met de meesterproef als eindproject. Kun jij hierbij de hulp gebruiken van een expert? Meld je dan aan voor de meesterproefbegeleiding van de universiteit twente.

Bij de meesterproef krijg je hulp van een expertbegeleider die jou kan ondersteunen bij vragen die je hebt over het onderwerp. Eerst zal je tijdens een algemene Kick-of kennis maken met jouw expertbegeleiding. Daarna kan je jouw begeleider laten invliegen bij inhoudelijke vragen of uitdagingen. Maar onthoud: de verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij jou!

Expertise gebieden 

Pre-U helpt je graag met het vinden van een geschikte expertbegeleider. De expertbegeleiders komen uit verschillende vakgebieden van de Universiteit Twente. Denk goed na over het onderwerp van jouw Meesterproef en bekijk bij welk thema en specifieke studie jouw project het best aansluit. Grofweg kunnen we op de volgende onderwerpen ondersteuning bieden: 

  • Elektrotechnische, wiskundige en informatica onderwerpen
  • Medische en biologische onderwerpen
  • Construerende en ontwerpende onderwerpen
  • Scheikundige en natuurkundige onderwerpen
  • Bedrijfskundige onderwerpen
  • Technologie, vrije kunsten en wetenschappen

Bekijk het overzicht van de UT bacheloropleidingen die kunnen aansluiten bij jouw onderwerp op onze website. Kom je er niet uit? Je kan ons altijd even bellen of mailen.   

inschrijven

Je kan je aanmelden voor de expertbegeleiding van de Universiteit Twente. In totaal is er plek voor 45 groepen. We werken met twee aanmelddeadlines. Bij beide deadlines hebben de Pre-U partnerscholen en de scholen uit het Technasium netwerk Overijssel. Let op, jouw aanmelding is pas definitief wanneer je een terugkoppeling hebt gekregen. Dit duurt uiterlijk 3 weken. Voor de zekerheid kan je de Kick-off alvast blokken in je agenda. 

Bij het aanmelden geef je alle namen van de groepsleden door en wijs je één contactpersoon aan. Ook geef je een beeld van jouw onderzoeksvraag en het expertisevlak/UT opleiding die hier het beste bij past. Vind je dit lastig? Lees de inhoud van de UT bachelorstudies door of neem contact met ons op. 

Deadline 1: meld je uiterlijk 22 september 2019 aan. Je krijgt uiterlijk 11 oktober een terugkoppeling van ons.

Deadline 2: meld je uiterlijk 13 oktober 2019 aan. Je krijgt uiterlijk 4 november een terugkoppeling van ons. Let op: de Kick-off volgt al snel! Zet deze alvast in je agenda.

Inschrijven is binnenkort mogelijk. 

vragen

Meer informatie over de Algemene voorwaarden. Als er iets niet duidelijk is over de Meesterproefbegeleiding, dan kun je ons altijd bellen of mailen.