WORKSHOPS ZIJN KORTE ONDERWIJSPROGRAMMA’S OM TE ONDERSTEUNEN BIJ HET WETENSCHAPPELIJKE GEDEELTE VAN HET PROFIELWERKSTUK, DE OVERGANG NAAR HET HOGER ONDERWIJS EN OM KENNIS TE MAKEN MET WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK.

Losse workshops van 90 minuten (zonder introductieprogramma over de Universiteit of de wetenschap) kunnen op locatie van de school afgenomen worden. Studenten komen voor één of meerdere workshops naar de school, waar een lokaal en scherm beschikbaar moet zijn. Per workshop kunnen er maximaal 30 leerlingen deelnemen. Wil u met meerdere klassen een workshop volgen, dan kunnen er meerdere workshops worden afgenomen. Dit kunnen dezelfde workshops zijn of verschillende workshops.

Aanbod workshops

Kosten

De datum wordt in overleg gepland en kosten zijn bij benadering € 300,- per workshop, afhankelijk van de hoeveelheid leerlingen en reisafstand. De maximale reisafstand bedraagt 1 uur.  

Inschrijven

De workshopprogramma’s dienen minimaal 6 weken van tevoren worden aangevraagd via de online agenda op de website. Hierbij wordt rekening gehouden met de beschikbaarheid van de school en van Pre-U medewerkers. Voor meer informatie over workshopprogrammas zijn we bereikbaar via workshops-pre-u@utwente.nl.

Workshop aanvragen?
Check onze online agenda!