Workshopprogramma's op de UT

WORKSHOPS ZIJN KORTE ONDERWIJSPROGRAMMA’S OM TE ONDERSTEUNEN BIJ HET WETENSCHAPPELIJKE GEDEELTE VAN HET PROFIELWERKSTUK, DE OVERGANG NAAR HET HOGER ONDERWIJS EN OM KENNIS TE MAKEN MET WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK.

Groepen kunnen naar de UT komen voor een volledig ontzorgde dag met keuze uit workshopsprogramma 1 en 2, welke respectievelijk 3 en 5 uur duren. Ze starten met een introductie over de UT, dan worden één of twee workshops gevolgd (eventueel één workshop XL) en er wordt afgesloten met een campusspel. Hoe deze dagen eruit zien is te zien in de tabellen hieronder.

Aanbod workshops

Let op: sommige workshops worden zowel als normale workshop en XL-variant aangeboden. een XL-workshop kan alleen gekozen worden in Workshopprogramma 2. Wanneer er wordt gekozen voor een XL-workshop zal de workshop opgeknipt worden in twee delen. De leerling volgt dus één XL wokshop in twee delen, of twee normale workshops.

Kosten

Workshopprogramma 1 en 2 kunnen gedurende het hele jaar worden aangevraagd en starten om 8.30, 10.30 of 13.30 uur op de UT. Programma 1 kost per groep (tot 30 leerlingen) € 250,- voor partnerscholen en €300,- voor niet-partnerscholen. Programma 2 kost per groep (tot 30 leerlingen) € 350,- voor partnerscholen en €425,- voor niet-partnerscholen. Bij meerdere groepen wordt een veelvoud van het bedrag in rekening gebracht.

Inschrijven

De workshopprogramma’s dienen minimaal 6 weken van tevoren worden aangevraagd via de online agenda op de website. Hierbij wordt rekening gehouden met de beschikbaarheid van de school en van Pre-U medewerkers. Voor vragen kunt u contact opnemen met workshops-pre-u@utwente.nl.

Workshopprogramma aanvragen?
Check onze online agenda!