LEID JIJ JOUW BEDRIJF TOT EEN SUCCES?

Altijd al willen weten hoe het is om je eigen bedrijf te hebben? Hoe je dit moet opzetten en kunt leiden? De meest ondernemende universiteit van Nederland daagt jou uit om op zoek te gaan naar je inner ondernemer.

In deze masterclass speel je CEO van je eigen bedrijf in de auto industrie. Samen met de collega’s in je bedrijf formuleer je een ondernemingsplan en ervaar je hoe het is om een bedrijf te runnen. Onderhandelen, contracten afsluiten, in- en verkopen, marketingcampagnes formuleren en de markt voorspellen zijn slechts enkele elementen die in deze masterclass centraal staan.

Denk jij dat je de concurrentie te slim af kunt zijn? Ben jij in staat om zelfverzekerd en gepast te reageren op onvoorziene situaties? Kortom, ben je in staat om jouw bedrijf het meeste succes te laten boeken? Meld je dan nu aan!

NA DEZE MASTERCLASS KAN JE

  • Het concept "ondernemerschap" en de belangrijke vaardigheden die hierbij horen beschrijven;
  • Ondernemingskansen signaleren en hierop inspelen;
  • Uitleggen wat een zero-sum game is en hoe je met deze kennis je eigen winst kan maximaliseren;
  • Uitleggen wat de bacheloropleiding International Business Administration doet op het gebied van ondernemerschap.

VOORKENNIS

Gerelateerde schoolvakken zijn Economie, Management en Organisatie, Maatschappijleer en Maatschappijwetenschappen. Dit zijn echter geen verplichte vakken voor het deelnemen aan de masterclass. 

DATA, AANMELDEN EN KOSTEN

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de masterclass voor leerjaar 2019/2020. Deze masterclass wordt volgend leerjaar weer aangeboden. Leerlingen van Pre-U partnerscholen kunnen zich inschrijven bij de Pre-U Coördinator op school. Leerlingen van niet-partnerscholen schrijven zich, na goedkeuring van de docent, in via het inschrijfformulier. Deelname aan een masterclass voor leerlingen uit 5/6 vwo kost €125 per persoon voor niet-partnerschool leerlingen. Leerlingen van partnerscholen betalen €95 per persoon.