De aanmelding voor de diploma-uitreiking op 5 maart is geopend.

WAAROM VERZAMELEN WIJ JOUW GEGEVENS?

In het kader van de privacywetgeving (AVG) vertellen we je graag waarom we je gegevens verzamelen (zie hieronder) en wat we ermee doen. We verzamelen de gegevens van alle leerlingen die zich aanmelden. Wanneer je uiteindelijk niet geselecteerd wordt, vernietigen we je gegevens direct (dus uiterlijk 12 juni 2020). Wanneer je wel geselecteerd wordt bewaren je gegevens tot je bent afgestudeerd van het Pre-U Honoursprogramma, omdat we die vanuit de organisatie nodig hebben tijdens het programma. Nadat je bent afgestudeerd van het Honoursprogramma (eind maart 2022)  verwijderen we dan ook jouw gegevens, behalve het diploma dat we je hebben gegeven.

  • De aanbevelingsbrief vragen we om een completer beeld van jou als potentiële honoursleerling te krijgen. 

  • De motivatiebrief vragen we om jou als potentiële honoursleerling te leren kennen en te weten wat je leerpunten en motivatie zijn. 

  • De vrije opdracht gebruiken we om een beter beeld te krijgen van hoe jij als persoon bent.
     
  • Je persoonsgegevens vragen we zodat we je kunnen bereiken als je geselecteerd wordt voor het programma en voor wanneer je leerling bent in ons programma. We zullen deze gegevens (voornamelijk je mailadres) gebruiken om je op de hoogte te houden van alle inhoudelijke en organisatorische zaken rondom het Honoursprogramma. Je gegevens zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden. 

  • Wanneer je wordt geselecteerd, vragen we je ook een template met persoonsgegevens in te vullen voor je studentaccount, vergezeld met een kopie van je paspoort of ID. Deze gegevens heeft de Universiteit Twente nodig om een account voor je aan te maken, waardoor je gebruik kunt maken van alle faciliteiten die je binnen het Honoursprogramma nodig hebt.