Zie Events

In teams strijden in een wiskundige wedstrijd

MET EEN TEAM MEEDOEN AAN EEN UITDAGENDE WISKUNDIGE WEDSTRIJD. LAAT ZIEN DAT JE SNEL KUNT DENKEN!

Op 26 november 2021 vindt de Twentse Wiskunde Estafette weer plaats. In een team van leerlingen van 4 t/m 6 VWO strijd je mee om de winnende plek in deze uitdagende wedstrijd, om zo op een leuke en spannende manier bezig te zijn met wiskunde. Daarnaast krijg je een kijkje binnen de muren van de Universiteit Twente. Leerlingen oefenen deze dag met een abstracte en snelle manier van denken. Op deze website is alle informatie te vinden over de Twentse Wiskunde Estafette van 2021. Nog niet zeker of de Twentse wiskunde estafette iets voor jou is? Kijk dan hieronder voor een kleine sfeerimpressie of kijk op deze pagina voor een preview van de estafette!

Aftermovie

Vragen? Neem dan contact met ons op via twe@utwente.nl.

Meer weten over het aanbod van Pre-University?
Bekijk onze jaarprogramma's hier