In teams strijden in een wiskundige wedstrijd

Let op! Voor deze activiteiten gelden er nieuwe richtlijnen rondom Corona.
Lees hier meer
Houd bovenstaande webpagina in de gaten voor de laatste updates en informatie rondom onze corona-richtlijnen.

MET EEN TEAM MEEDOEN AAN EEN UITDAGENDE WISKUNDIGE WEDSTRIJD. LAAT ZIEN DAT JE SNEL KUNT DENKEN!

Op 26 november 2021 vond de Twentse Wiskunde Estafette weer plaats. In een teams streden leerlingen van 4 t/m 6 VWO om de winnende plek in deze uitdagende wedstrijd, om zo op een leuke en spannende manier bezig te zijn met wiskunde. Daarnaast kregen ze een kijkje binnen de muren van de Universiteit Twente. Leerlingen oefenden deze dag met een abstracte en snelle manier van denken. Kijk hier onder voor kleine impressie van de Twenste wiskunde estafette 2021.

Aftermovie

Meer informatie

In het najaar van 2022 vindt er weer nieuwe editie plaats van de Twentse Wiskunde Estafette.

Vragen? Neem dan contact met ons op via twe@utwente.nl.

Meer weten over het aanbod van Pre-University?
Bekijk onze jaarprogramma's hier